Lumia 920
-
- Регистриран: 05 яну 2011, 17:04
Re: Nokia Lumia 920
Здравейте,искам да попитам притежателите на този тел.дали имат поддръжка от adobe flash,знам че сайт като youtube го отваря без проблем но vbox7,или някакви игри които изискват flashplayer,въобще някакво инфо относно този проблемен flashplayer.
edit:по принцип знам че adobe flash,отдавна спря поддръжката за мобилни платформи(но кой знае може да са измислили нещо за тази O.S. на нокиа) и се заменя с HTML5,и дали браузера на лумията поддържа този протокол
edit:по принцип знам че adobe flash,отдавна спря поддръжката за мобилни платформи(но кой знае може да са измислили нещо за тази O.S. на нокиа) и се заменя с HTML5,и дали браузера на лумията поддържа този протокол
Здртавей, не поддържа flash player но клиповете от vbox тръгват на плеяра на телефона
Имах такъф проблем и беше от едно приложение .След като го изтрих всичко се орпави та дори ми се удалжи живота на батерията :) .Виж от кога ти прави този проблем и изтри приложение ,успех
За ползвателите на телефони с WP8 - в магазина е пуснато безплатно приложение на Майкрософт - \"Network Speed Test\" за измерване на мрежовата скорост, проверка достъпа на хостове в нета. Макар, че има и други такива, това работи точно, безотказно и бързо. (върви само с WP8).
Навигационното приложение Nokia Here Drive+ (с бг интерфейс), което заменя бета версията е достъпно. При мен работи безотказно. Магазинът обаче дълго време даваше \"заето\".
-
- Регистриран: 19 юли 2013, 14:48
Здравей били ми пратил линка от къде точно да си го сваля това приложение :)
От магазина. Ако телефонът ти е Lumia 928, 925, 920, 822, 820, 810, 620, актуализацията идва автоматично (при правилна настройка в \"система\", \"актуализация\" и налична отметка на една от двете налични опции).
Дългоочакваната актуализация GDR2, с която радиото оживява е започнала... В момента върви само за HTC 8s и 8х. Скоро ще започне и за Нокия, май.:)
А с магазина как са нещата? Все още ли е за предпочитане UK?
Защо не го направят общ за всички?:D
Защо не го направят общ за всички?:D
[Quote]Дългоочакваната актуализация GDR2, с която радиото оживява е започнала... В момента върви само за HTC 8s и 8х. Скоро ще започне и за Нокия, май.:) [/Quote]
А при \"супер\" договора с MS, Nokia получава последна ъпдейта...(no)
А при \"супер\" договора с MS, Nokia получава последна ъпдейта...(no)