Lumia 920

AtroxAnimus
Регистриран: 29 авг 2010, 21:50

Re: Nokia Lumia 920

Мнение от AtroxAnimus » 09 окт 2012, 00:40

Може би с най-добрия дисплей на телефон, най-добрата камера на телефон (без 808), най-вероятно и по-бърз от останалите телефони (поне от андроидите) и с готиния интерфейс, които предлага WP (въпрос на вкус).

t1ri
Регистриран: 12 фев 2011, 23:56

Мнение от t1ri » 09 окт 2012, 01:12

От къде си сигурен,че има най готиния дисплей?Кой го казва това?Камерата да,има опточен станилизатор което е плюс,това за камерата го приемам!За бързината,че те андроидите да не би да са бавни?А относно интерфейса,тези плочки са толко грозни,че немога да ги гледам!Но въпрос на вкус,както казваш!Обаче да твърдиш,че тази разноцветна тухла е най добрият телефон във света е меко казано смешно!Той първо не е излязъл и не сте го виждали обаче вие "компетентните" нокия фенове веднага започвате да му отреждате първото място!Недейте така бе хора,или сте от тези дето все още си твърдят,че нокия си е нокия!Да ама не,другите производители им показаха,че могат да правят по хубави телефони от финландците и ще продължават да им го доказват!!!

Emanuil97
Регистриран: 28 авг 2011, 22:45

Мнение от Emanuil97 » 09 окт 2012, 13:15

:D Миличкото ... Бе вземи сравни пикселната гъстота на нокия та да видим кой от ония лагави телефони с андроид ще си вре мутрата да се сравнява с NOKIA ... пък и samsung+windows=пълен боклук, а htc - не съм виждал по-мръсни копирачи, пък и хардуера на телефоните им ще има да гони ... За любителите на iOS - нищо лично, но не мисля, че разходите ви са обосновани. Всеки с трезво мислене може да се досети, че дори лагавия андроид си заслужава повече от тези интересни претенденти за заплатата ви. Мисля, че "шарените тухли" са най-добрите за този момент. :-)

Jul 72
Регистриран: 29 дек 2004, 11:53

Мнение от Jul 72 » 09 окт 2012, 13:52

[Quote]Той първо не е излязъл и не сте го виждали обаче вие "компетентните" нокия фенове веднага започвате да му отреждате първото място[/Quote]
Това е най-точно казано. Нека да излезе, пък ще видим.

По отношение на предния пост - за разходите, може и да са големи, ама колко ще е цената на таз Лумия, че .....то и това не е сигурно, щото телефонът не е излязъл още.

Хубав апарат ще бъде и дано, но крайностите винаги са изяждали главата на хората.

Crazy Heart
Регистриран: 21 дек 2007, 14:17

Мнение от Crazy Heart » 09 окт 2012, 13:57

Такаа... имах шанс да разцъкам и това устройство :) Камерата е невероятна! Както и софтуера към нея. Определено това е по-добър избор от 41 мегапикселовия конкурент :)
WP8 Се държи чудесно, бърз е и лесно се ориентирам в него. Определено залагат на стратегията на Apple. Бъди бърз и удобен.... Не е достатъчно развит от гледна точка на къстъмизация както са андроидите но наистина е крачка напред.

A.M.K.
Регистриран: 25 май 2008, 14:34

Мнение от A.M.K. » 09 окт 2012, 14:06

Дисплея как ти се стори като качество, яснота? Това, че се води с 60Hz refresh rate, прави ли впечатление при работа с у-вото? (cyber)

t1ri
Регистриран: 12 фев 2011, 23:56

Мнение от t1ri » 09 окт 2012, 15:31

Миличък това ли ти е критерия за определяне на дисплея,пикселната гъстота?Мисля,че няма да видиш разлика от дисплея на Айфон и лумията,въпреки,че на Айфона е по малка пикселната гъстота!И защо мислиш,че Самсунг +Уиндоус е пълен боклук след като и това устройство не си видял?!Като гледам ника ти си някой 15 годишен пик*ч дето като чуе 342 пиксела и изпада във екстаз!Самсунг вече правят амоледи със пикселна гъстота над 350ppi...то реално окото няма да ти прави разлика от дисплей със 310ppi и дисплей със 340ppi.Това със дисплея е маркетингов трик точно за такива бала*урняци като тебе,та като го видят мама и тате да му го купят за коледа и да се кеги пред пичвтата пред блока,че имал дисплея със най висока пикселна гъстота!Колкото до бъгавия андроид,той се развива много бързо и всяка следваща версия ще бъде по добра и по оптимизирана от предишната!Казваш,че хардуера на телефоните на НТС и Самсунг имало да гони този на Нокия!!!О боже видях те що за капацитет си!НТС и Самсунг със процесори Крайт има отпреди три месеца а дотогава Нокия използваха Арм11 чипове!Самсумг и НТС имат телефони със 1гб рам от миналата година Нокия чак сега пуснаха така,че не ми говори за великия хардуер на Нокия!Ще те питам на каква цена ще бъде тази разницветна тухличка!

Crazy Heart
Регистриран: 21 дек 2007, 14:17

Мнение от Crazy Heart » 09 окт 2012, 16:51

[Quote]Дисплея как ти се стори като качество, яснота? Това, че се води с 60Hz refresh rate, прави ли впечатление при работа с у-вото?
[/Quote] Дисплея не е нещо невиждано, определено е топ! Всичко върви перфектно и плавно, точно както iPhone 5, Ноут 2 и тн. Въпреки гъстотата на пикселите Note 2 има по-добър дисплей!

makeno
Регистриран: 15 дек 2006, 12:37

Мнение от makeno » 09 окт 2012, 17:18

Малко не по темата, но ме вълнува, смятате ли да пускате сърфейс таблетите? :)

Parmenion
Регистриран: 18 май 2010, 14:17

Мнение от Parmenion » 09 окт 2012, 18:54

[Quote]Малко не по темата, но ме вълнува, смятате ли да пускате [B]сърфейс [/B]таблетите? :)[/Quote]
Сърфис се произнася м/у другото.

Отговори