Lumia 925

vasche
Регистриран: 22 сеп 2009, 17:26

Re: Nokia Lumia 925

Мнение от vasche » 19 дек 2013, 14:21

Ако може, и аз да попитам нещо!Имали я функцията - управление със завъртане(заглушаване на повикването,повтаряне на аларми)?Ще съм много благодарен да споделите евентуално, и за други подобни функции!Благодаря предварително(yes)

StefiMo
Регистриран: 09 сеп 2012, 11:58

Мнение от StefiMo » 19 дек 2013, 15:31

На мен лично ми беше достатъчно да прочета последните 10 страници от темата. Тогава бяха на 68 страници. За мен лично е истински майтап този телефон, и за това се отказах от него.
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=480599
То всички си имат някакви недостатъци, но тук са прекалено....

agb
Регистриран: 17 юни 2004, 17:58

Мнение от agb » 19 дек 2013, 18:37

Тази функция се появява с GDR3 (последния ъпдейт от MS). Нокия го интегрира с допълнителните си услуги и се казва Nokia Black, но не знам защо аз още не съм го получил официално и все още съм с Amber. Не съм привърженик да си слагам неофициални версии на ROM-а и затова с чакам актуализацията по каналния ред.
Не знам какво имаш предвид с \"повтарян на алармите\". Като настройваш алармата и задаваш в час и в кои дни да се включва. Когато се включи може да я спреш, или да я оставиш на пауза и след 5 мин тя пак се включва.

Питай какво друго те интересува.

vasche
Регистриран: 22 сеп 2009, 17:26

Мнение от vasche » 19 дек 2013, 19:12

Имах предвид,когато по време на званене обърнеш телефона с дисплея на долу, дали спира самото звънене без да отказваш повикването.При алармата пак се отлага повторението за след 5,10мин зависи на колко си я настроил!

agb

Мнение от agb » 19 дек 2013, 21:14

Както вече писах, това е функция, която ще дойде със следващия ъпдейт - GDR3. За съжаление Nokia не са много бързи в актуализациите и не се знае кога ще го получа. Samsung и HTC мисля че вече са го получили. Разбира се мога да си сваля Developer preview, но не съм любител да си правя експерименти и затова чакам официалния.

raiobobi
Регистриран: 15 фев 2013, 15:05

Мнение от raiobobi » 10 яну 2014, 02:17

Здравейте ,ползвам Лумия 800 и няма настройка за силата на звука, за отделни функции както е в така наречените профили, също скайп и вибър не работят стендбай , позвъняването по вибар е едно слабо сигналче и нищо повече не може да се направи, а също и мелодията за смс не може да се смени. Та въпроса ми е при 925 и съответно лин 8 дали има такива проблеми ?

agb

Мнение от agb » 10 яну 2014, 14:59

Относно фоновия режим: при WP8 вече има фонов режим на работа за коя да е програма, при все че има ограничения. Все едно, и скайп, и вайбър, и много други спокойно си работят в реално време и можеш да си получаваш повикванията без да са активни на екрана в момента, както и при заключен екран. Има си нотификации и за екрана в заключено положение. Разбира се това е далеч от многозадачността, която имаш на настолния си компютър, както и това, което беше преди в WM, но все е нещо. А със следващите актуализации се очаква да се подобри. Относно Вайбър-а - след актуализацията към версия 3.0 стана ужасен - постоянно изкарва съобщение за грешка, и понякога не звъни, а ти изкарва съобщение на екрана, че някой те търси и толкова.
Относно усилването на звука: има две регулации - на звука общо и на звука при говор. Това ще се промени с GDR3 и вече има различни профили и можеш да регулираш звука поотделно за различните приложения.
Относно СМС-ите: можеш да си смениш звука на всяка нотификация, която телефона има, друг е въпроса за избора на звуци, които имаш... Но да, възможно е.

Lineares
Регистриран: 21 апр 2007, 18:40

Мнение от Lineares » 30 яну 2014, 14:50

Здравейте,
от няколко дни го имам телефона и е ок, но имам 2 въпроса:
1. защо когато ми звънят контакти на които имам сложена снимка снимката не излиза. не е болка за умиране, но ме дразни малко
2. как да го настроя да ми напомня за рожденни дни, на всички по - важни контакти съм ги въвел, но не ги виждам в календара и ме притеснява, че няма да ми напомня, а това вече ми е важно
благодаря

Cra3y
Регистриран: 30 апр 2014, 19:38

Мнение от Cra3y » 30 апр 2014, 19:41

Защо не мога да влезна в ФБ през браузъра на телефона? Изписва ми: Възникна проблем със сертификата за защита на този сайт

milanss
Регистриран: 09 яну 2007, 22:20

Мнение от milanss » 05 юли 2014, 18:57

Здравейте.

От скоро съм с този телефон и все още съм в процес на изучаване. Но имам някои въпроси относно уиндоуса.

1. Когато си пусна песен да слушам, на вградения му плеър, няма бутон да бъде спряна. Само пауза и напред и назад. Има ли начин да се спре освен с пауза?

2. Когато съм включил Wi-Fi и имам 3G коя връзка използва уиндоуса за данни? И автоматично ли става избора ? Показва ли някъде коя е използва?

Отговори