Lumia 930
Re: Nokia Lumia 930
В момента го разцъквам. Първи впечатления - красив, бърз, невероятен дисплей, пасва идеално в ръката. 3,12GB системни файлове. За камерата е писано много и ще пропусна. Малко грее при зареждане. След седмица ще кажа за батерията. С две думи много съм доволен за тези 3 часа от както го взех.
-
- Регистриран: 13 юли 2006, 21:30
Аю вчера се сдобих с него. Идвайки от една година с галакси с1 последвани от 3 години с айфон 4, първоначалния ми сблъсък с уин фоун беше катастрофален. Това къде е, ами онова къде е, трябваше да си взема пак айфон и така нататък. След няколко часа сериозна употреба съм направо влюбен в този телефон. Изключително бърз и удобен, красив дизайн. За батерията мога да коментирам след няколко седмици, след като мине първоначалната еуфория и след като батерията стигне пълния си капацитет. От камери честно казано не разбирам, но ми се струва добра. Първият недостатък който забелязах е, че копчето за управление на звука от страни е хлабаво и трака, ще свикна и няма да му обръщам внимание, но когато си купиш топ клас телефон очакваш, че всичко ше е топ. Поразрових се - не е изолиран случей, май го има при всички модели.. Другото е, че все още не мога да намеря адекватно приложение за програмите на кината. Ако някой знае бих бил благодарен да ми препоръча. Освен това в комплекта има само зарядно, няма слушалки, честно казано бях изненадан.. След още няколко седмици употреба мога да споделя още впечатления, ако има желаещи и заинтересовани :)
П.П.
Бях забравил колко лесно може да е да си сложиш мп3 за рингтон :D Не че на айфона ми не можех, но с един копи-пейст е къде къде по-удобно :)
П.П.
Бях забравил колко лесно може да е да си сложиш мп3 за рингтон :D Не че на айфона ми не можех, но с един копи-пейст е къде къде по-удобно :)
-
- Регистриран: 15 ное 2011, 19:33
[quote]Бях забравил колко лесно може да е да си сложиш мп3 за рингтон[/quote]
Да... Стига да имаш компютър пред теб обаче...
Да... Стига да имаш компютър пред теб обаче...
-
- Регистриран: 13 юли 2006, 21:30
е няма пълно щастие :)
Вече си има приложение Файлове, и може да си местиш файловете вътре почти на всякъде. В частност си копираш *.mp3-те папката с ринг тоновете. Компютър не ти трябва. (yes)
-
- Регистриран: 15 ное 2011, 19:33
Мне, не става пак, не се показват после в ringtones+sounds -> ringtone, дори и след рестарт... Само чрез компютър съответно с copy -> paste в папката ringtones.
Качваш песента в OneDrive, после си има приложение, което от там направо ти го ръчка като рингтон...
Вече седмица по-късно, мога да кажа само едно - не съжалявам. Работи невероятно бързо, няма нещо дето да го е задъхало и грам, батерията е повече от достатъчна в предвид размера на екрана, но все пак си трябва зареждане всяка вечер при натоварена употреба. При нормална употреба изкарва по 24 часа спокойно. Както вече писах, загрява при зареждане, при по интензивни игри също/ не съм голям привърженик, но трябваше да тествам/ алуминиевата рамка явно върши и работа като охладител, което е малко неудобство. Съраунд аудио записа при правене на видео е нещо невероятно. Тествах го на концерта на Dream Theatre и останах сащисан от качеството на звука. Виж самото видео не стана добре но бях на 50на метра от сцената и при тази светлина не очаквах и друго. Дисплея е невероятен, но си има и недостатъци. Явно не са се постарали с калибровката на бялото, но си го до настроих и сега е както трябва. Щях да забравя, освен 3те режима на контраста и автоматичния такъв, може да се направи и ръчна настройка на яркостта, което е супер. Сърфирането в нета е повече от доволно, независимо дали е през 3G или Wi-Fi. Качеството на разговорите винаги са били на топ ниво при Nokia и тук няма изключения. Сравнение с други марки няма да правя, най-добре е всеки да си го направи сам. Ако някой има по-конкретни въпроси нека да пише.
Ето и за тези които се интересуват от живота на батерията. Тази консумация е при нормално натоварване непрекъснто включени Wi-Fi, местоположение и работа във фонов режим на facebook, Skype, line, app social, fotmob, insider, weather, messenger, awesome lock, calendar, uc browser и още едно две неща. Снимките са от Insider.
Можеш ли да ги качиш някъде скрийншотовете и да пуснеш линковете тук.
От това идиотско ограничение 300x300 пиксела нищо не се вижда като хората.
От това идиотско ограничение 300x300 пиксела нищо не се вижда като хората.