Microsoft и Nokia се заядоха с новите модели iPhone
Microsoft и Nokia се заядоха с новите модели iPhone
Яко, заяждат се, като малки деца!:D Но Apple си го заслужават с техните безбройни, малоумни, патентни спорове с всички, за неща, които не са измислили те!!!(no)
Re: Microsoft и Nokia се заядоха с новите модели iPhone
Разбирам Nokia да се заяжда, но тия тъпанари(Microsoft), които я съсипаха, на каква основа се заяждат, относно дизайн и т,н. за телефони! Палячовци- Microsoft!
Да не говорим самите те какви суми прибират заради патенти, а няма как купуването на Нокия да не е именно за да олапат още повече от патенти
Заяждат се нагълтали вода, малко преди да потънат.
[Quote]Тема: Re: Microsoft и Nokia се заядоха с новите модели iPhone
Автор: mr_j
Публикувано: 12.09.2013 17:08
Заяждат се нагълтали вода, малко преди да потънат. [/Quote]
Не съм фен на Windows phone, но изобщо не са нагълтали вода, а тепърва започват да си подават главата над водата!
След тази покупка меките ще започнат да дърпат рязко! Така виждам нещата аз!
Жалко за марката Нокиа, защото ако не конкурентни смартфони, със сигурност правят корави и издръжливи модели!
Автор: mr_j
Публикувано: 12.09.2013 17:08
Заяждат се нагълтали вода, малко преди да потънат. [/Quote]
Не съм фен на Windows phone, но изобщо не са нагълтали вода, а тепърва започват да си подават главата над водата!
След тази покупка меките ще започнат да дърпат рязко! Така виждам нещата аз!
Жалко за марката Нокиа, защото ако не конкурентни смартфони, със сигурност правят корави и издръжливи модели!
\"Тази покупка\" не им е достатъчна за \"да дърпат рязко\". Трябва да купят Apple, а защо не и Samsung. ;) Те знаят как да го направят - пращат Елъп и той за 2 години ги докарва до ликвидация. Тогава чак ще \"дърпат рязко\", сега не. :P