Microsoft купува подразделението за телефони на Nokia за 5,44 милиарда евро
Re: Microsoft купува подразделението за телефони на Nokia
808 ще ми е последната Нокиа ми се струва. Като гледам какъв \"успех\" имат с таблетите... Дано се справят де, колкото повече конкуренция има, толкова по-добре за нас.
:D:D \"Путин и Медведев се събудили след поредния запой, бият си по един шамар и Путин пита - Кой беше президента и кой премиера? - Медведев му отговаря сърдито - Няма значение.\"
При Елоп същата работа, не се знае дали е директор на нокиа или на m$.
Надявам се микрометките да изправят компанията на крака и да не им се случи \"skype\" сценарии.
При Елоп същата работа, не се знае дали е директор на нокиа или на m$.
Надявам се микрометките да изправят компанията на крака и да не им се случи \"skype\" сценарии.
Елоп преди е работил в M$. От самото начало на управлението му в Нокия я обезценява по всякакъв начин. Всички знаехме, че това е с цел M$ да купят Нокия на възможно най-ниската цена.. тъжно е, че тоя боклук скапа компанията и затри Meego и Maemo още в зародиш, за да угоди на старите си шефове.
Както виждаме:
Такива работи, не се случват само в БГ.
Стара и изпитана тактика
Такива работи, не се случват само в БГ.
Стара и изпитана тактика
Бъдещето е на софтуерните компании, няма какво да се чудите Nokia не е софтуерна компания неможе да се пребори сама с Американците от силициевата долина...остават три играча на пазара и това са Апле, Google, Microsoft, другите ще зависят от тях като Samsung, HTC, и тн.
Софтуера или ОС който ще ползваме ще зависят от трите гиганта това ще е конкуренцията занапред, за друга няма пазар.;)
Според мен Nokia ще дръпне напред защото един ще е развива и няма да зависи от никого, ще има още по ожесточена война за всеки клиент , виждате до какво прибягва Google, продава продуктите си почти без надценка, наскоро и Microsoft свали таблета си на най ниското възможно ниво, Апле се очаква да пусне пластмасов евтин телефон, който да е почти без надценка , нещо което преди години не беше за вярване, това е борба и то на живот и смърт за всяка компания, Blackberi вече може да му се чете молитвата няма да има шанс. От всичко това печелим ние клиентите и освен това разработчиците от Финландия отиват към Microsoft, така че идеи свежи няма да липсват.
Сега поглеждам новините и какво да видя ,
[B] Акциите на Nokia скочили с 40% след покупката от Microsoft [/B]
http://news.ibox.bg/news/id_149534942
е май ще изляза прав, че това което става е единствения правилен ход за Nokia, сама няма ресурса да се прибори с гигантите, едно време играчите бяха други :)
Софтуера или ОС който ще ползваме ще зависят от трите гиганта това ще е конкуренцията занапред, за друга няма пазар.;)
Според мен Nokia ще дръпне напред защото един ще е развива и няма да зависи от никого, ще има още по ожесточена война за всеки клиент , виждате до какво прибягва Google, продава продуктите си почти без надценка, наскоро и Microsoft свали таблета си на най ниското възможно ниво, Апле се очаква да пусне пластмасов евтин телефон, който да е почти без надценка , нещо което преди години не беше за вярване, това е борба и то на живот и смърт за всяка компания, Blackberi вече може да му се чете молитвата няма да има шанс. От всичко това печелим ние клиентите и освен това разработчиците от Финландия отиват към Microsoft, така че идеи свежи няма да липсват.
Сега поглеждам новините и какво да видя ,
[B] Акциите на Nokia скочили с 40% след покупката от Microsoft [/B]
http://news.ibox.bg/news/id_149534942
е май ще изляза прав, че това което става е единствения правилен ход за Nokia, сама няма ресурса да се прибори с гигантите, едно време играчите бяха други :)
Много си прав и ти и останалите за софта! Днес извадих една n71, работи пущината въпреки че батерията нещо бързо пада. Ама на 7-8 години телефон, толкова. Дано пък да е за добро. Не мога да си спомня колко апарата имах техни, но първият беше 6310, а последният n81 :)
http://tinyurl.com/nn66uam
:)
:)
Мдаааа, най-голямата заплаха за Самсунг беше ако Нокиа почнат да правят устройства с Андроид... Е, вече няма такава \"опасност\"...
Не мисля,
снощи четох едно мнение, ама забравих къде беше :D
Андроид пазарът е доста оформен
1. Самсунг
2. всички останали
3. Нексуса на Гугъл, което си е бла-бла, като процент.
Всички останали са назад, къде я виждате Нокия с андроида. Ми никъде.
Смятам, че мнението е вярно, а и не е добре за самите потребители всички да правят едно и също.
По стечение на обстоятелствата имам 2 айустройства /4ка и 5ца/ и 2 андроидни/таблет и галакси/. При това все от уж най-добрите модели.
И най-хубавото обаче омръзва, помнете ми думата, а и не аз съм го измислил.
снощи четох едно мнение, ама забравих къде беше :D
Андроид пазарът е доста оформен
1. Самсунг
2. всички останали
3. Нексуса на Гугъл, което си е бла-бла, като процент.
Всички останали са назад, къде я виждате Нокия с андроида. Ми никъде.
Смятам, че мнението е вярно, а и не е добре за самите потребители всички да правят едно и също.
По стечение на обстоятелствата имам 2 айустройства /4ка и 5ца/ и 2 андроидни/таблет и галакси/. При това все от уж най-добрите модели.
И най-хубавото обаче омръзва, помнете ми думата, а и не аз съм го измислил.
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
Това което казва Кобрети е казано в много интересния и задълбочен анализ, който е посочил A4i. Препоръчвам го на всеки. Смисълът e, че ако е имало някаква възможност Нокия да направи обрат, то това би било да почне да използва Андроид. В статията се казва, че подписването на сделката е голям ден за Сеул, разибирай отпадане на всякакви стархове от Нокия занапред....