Това вече е сериозно за WP телефон:
http://www.ixbt.com/news/hard/index.shtml?18/40/99
Microsoft Lumia 940
Re: Microsoft Lumia 940
Лумиите не ме вълнуват много, но ако все пак излезе модел с тези характеристики, 4К дисплей и в добавка усъвременена 41МП камера веднага "скачам" на него назависимо от цената!
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
На мен ми прилича на поредната "концепция".
Аман от тия фантазии :|
Аман от тия фантазии :|
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Не знам... 625 като му падне батерията и си забравя часа и датата... Това не ми се беше случвало от поне 10 години...
МайкроШит въобще са ми извън полезрението вече...
МайкроШит въобще са ми извън полезрението вече...
Re: Re: Microsoft Lumia 940
Изобщо не съм съгласен, направи си я на автоматично сверяване, часови пояс Хелзинки и няма да ти се случва това. Ще се наложи да го сверяваш само като го зануляваш, демек много рядко. С такъв телефон съм и с изключение на екрана, който е наистина много зле на ДНЕВНА светлина, нямам абсолютно никакви забележки- телефона работи мазно като най-високата класа на андроид. Никога не ми е забил, никога не е лагвал. Исках само да пробвам уинфон, сега повече няма да го сменя, само чакам да излезе нещо от сорта именно на това 940 и се обзавеждам. А предишните ми телефони са били само сони, последния, с който приключих отношенията си с андроид, беше първата зетка. Не прави грешката да ги изпускаш от погледа си, умно момче си;). В уинфона е бъдещето.
Re: Re: Re: Microsoft Lumia 940
Най-рано догодина може да се очаква този телефон. Изглежда логично продължение на досегашните. Според мен.
@revoz И аз ползвам Sony с Андроид и мисля да пробвам скоро 735-цата, дано остана доволен като теб, но да видим и утре какво ще представят...
@revoz И аз ползвам Sony с Андроид и мисля да пробвам скоро 735-цата, дано остана доволен като теб, но да видим и утре какво ще представят...
Re: Re: Re: Microsoft Lumia 940
[Quote] В уинфона е бъдещето.[/Quote]
То и с Глобул най-доброто предстоеше, пък не го дочакахме :D
Като дойде това бъдеще, може пак да ги поразгледам... Автоматичното сверяване не работи - сложил съм карта на Макс в него и явно мрежата не го поддържа, но все пак за това трябва да си се грижи смотаният телефон...
То и с Глобул най-доброто предстоеше, пък не го дочакахме :D
Като дойде това бъдеще, може пак да ги поразгледам... Автоматичното сверяване не работи - сложил съм карта на Макс в него и явно мрежата не го поддържа, но все пак за това трябва да си се грижи смотаният телефон...