Може ли Nokia E72 да не се зарежда, когато е свързана с компютъра?
Re: Може ли Nokia E72 да не се зарежда, когато е свързана с компютъра?
При мен се зарежда. Дори пробвах със зарядно за micro USB и си действа безгрижно.
-
- Регистриран: 18 авг 2006, 11:51
Очевидно и на човека му се зарежда, въпросът му е точно обратното.
Честно казано това със зареждането е по-скоро фабрична настройка, някои модели се зареждат други не, обикновено го има и в предварителните ревюта и честно казано може и да има програма, която да го изключва, но аз поне не съм чувал.
Честно казано това със зареждането е по-скоро фабрична настройка, някои модели се зареждат други не, обикновено го има и в предварителните ревюта и честно казано може и да има програма, която да го изключва, но аз поне не съм чувал.
Не може,но защо искаш да не се зарежда?
ами неискам да се зарежда, защото така се прецаква батерията. в смисъл ако го включвам преди 2,3,4 часа и ще се скапе батерията. а и примерно искам по цял ден да го държа включен в компютъра и ще се зарежда цял ден, а аз неискам.
споко, нищо му няма на батерията, спокойно може да си я дозареждаш когато и колкото искаш без тя да бъде увредена /Li-ion - има хиляди страници в нета по този въпрос/
Както ти написаха-споко-няма страшно за батерията:) А защо държиш по цял ден включен телефонът към компютъра?
-
- Регистриран: 18 авг 2006, 11:51
Не съм съвсем съгласен. Li-ion батериите също имат определен брой цикли на зареждане и дозареждане, около 1500. Нямат memory efect, и първоначално дозареждането по 10 пъти на ден няма да се отрази по никакъв начин както с по-старите батерии, но ако го прави по толкова след година и половина батерията няма да става за нищо, а при нормални условия може да издържи 4-5 г. без видими промени в работата.
Едва ли след 4-5 години ще искаш да използваш същият телефон:)
-
- Регистриран: 28 окт 2009, 23:41
Iskam da popitam samo tova tel moje li da izliza snimka pri vxodq6to obajdane i ako ima na celiq ekran li e ,molq ako nqkoi znaem da kaje blagodarq predvaritelno...