N71
Re: Nokia N71
да определено новата визия на N71 е по добра
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
-
- Регистриран: 22 фев 2006, 08:53
da no tva 4akane na n92 me izkarva izvyn nervi i nakrq nqma da go do4akam...
koftito na toq e 4e nqma avtofokus na kamerata...daje i makro mai nqma
koftito na toq e 4e nqma avtofokus na kamerata...daje i makro mai nqma
6e moje li nqkoi koito e izpolzval takuv da kaje kak e s extrite da ne zema da se naeba kak se poprecakah s taq 6260 a i osobeno videoto na kamerata i kak sviri me interesuvat korektno
Телефонът е почти пълно копие на н70. Имах такъв сега съм с н71. Разлики - по-добър дисплей - просто прекрасен. Малко по-бързо отваря приложенията. Има нов браузър за интернет. Няма обаче "Опера". Единствен недостатък - май дисплеят /вътрешният/ се драска от клавиатурата. Сега ще видя как ще се оправям с това. Други проблеми не е давал. Видеото е в резолюция CIF - клиповете са добри. Снимките много добри.
Това, което е проблем, но не на телефона, а на новата платформа, е че приложенията за старите смартове "не могат да запалят". Това е. Ако имаш дзруги въпроси - пиши.
Това, което е проблем, но не на телефона, а на новата платформа, е че приложенията за старите смартове "не могат да запалят". Това е. Ако имаш дзруги въпроси - пиши.
Здрасти. Решение за дисплея намери ли? Доколкото прочетох Нокиа го признават за дефект и го отстранявали безплатно, но къде и как не знам.
Ми още ме мотаят. Търсиме връзки. Това е
Аз намерих временно решение, докато не ми се е надраскал още много. Отлепих две прозрачни кръгчета от мишка за компютър(върху тях се плъзга по подложката мишока) и ги залепих отстрани между двете части на клавиатурата. Честно казано стана по-добре отколкото очаквах и сега дори звука при затваряне е по добър. Въпросните кръгчета са с дебелина по малка от половин мм. но е достатъчно. В момента ми няма цифровия апарат но довечера ще ги снимам и ще пусна снимка.
Ми и аз се уредих. След бая кандърми, ще ми го сменят.