N71
Re: Nokia N71
Кажете ми моля Ви това сериозен проблем ли е с дисплейя защото буквално ме върнахте от магазина като прочетох за този проблем.
не пречи на ползването на телефона, но е досаден. тук беше споделена полезна идея за добавяне на буфери.
тела е супер, но проблемът си е факт. Това е.
тела е супер, но проблемът си е факт. Това е.
Vseki koito ima tozi telefon li IMA PROBLEMI SAS KLAVIATURATA I DISPLEQ, t.e. na veki li mu se nadraskva displeq! I tazi bateriq q davat da darji 220h, kolko iskarva sus sredno boravqne s telefona!
Абе даите на децата залагалка"нокиа" и им гледаи саира тези реклами матат мозаците на децата.Разбирачите и терикатите и умните използват SE. Да живеят балаците щото НОКИА ще фалира
zdraveite az sy6to sym pritejatelka na tozi model telefon na nokia i sy6to display mi e nadraskan. i ot dosta 4etivo tuka koeto pro4etoh utre momentali4eski 6te izti4am do magazina ot koito go zakupih, za6toto pro4etoh ne6to v garanciqta koeto oprovergava tova koeto mu se e slu4ilo na telefona mi a imenno citiram :
"Гаранцията е валидна, ако по време на гаранционния и период, телефонът покаже фабричен дефект"
kakto razbrahme vsi4ki tova si e fabri4en defect i nebi bilo redno da ni otkazvat tova v magazinite podmqnata na prednoto styklo.
"Гаранцията е валидна, ако по време на гаранционния и период, телефонът покаже фабричен дефект"
kakto razbrahme vsi4ki tova si e fabri4en defect i nebi bilo redno da ni otkazvat tova v magazinite podmqnata na prednoto styklo.
-
- Регистриран: 17 апр 2006, 21:53
Nokia N71
Макар и 2005-та година >>> някой дали все още има такъв телефон или поне ако може някакво мнение да даде!!!
След като си взех телефон, мога да кажа, че има абсолютно всичко което, човек може да иска. Освен това дисплея му беше най-добрия за 2006г. Аз на практика няма пртенции да съм има по-функционален тел. симбиана вече има всякакви кракнати приложения, най-удбонота мие карта на София и България, два пъти ми помага на път, много. Доста добра сглобка.