N72
Re: Nokia N72
Kvi ti 50$ v lug.bg N72 e 740lv. a N70 e 702.lv taka che skoro moje i da stane pod cenata na N70, koeto shte reche che veche i v Bulgaria go ima.
abe brato vzemi ispii 2 4erveni hap4eta T.E. uspokoqva6ti
brato blagodarq za saite deto mi kaza
Egati i tsenata pusneto go na tsena kato za BG STANDARTA!!! Vse o6te ne sme vlezli v EVRO saiuzaaaaa!!! Ne sme na tqhniq standart VSE PAK!
brato to i da vlezam v evro suqza to zaplatite naprimer ot 500lv. 6te stanat 250euo tui 4e i taka i taka sme si precakani
ne si zaslujava tolkova pari po dobre da dade6 malko ot gore i da si gepi6 n80
то май никоя нокия не си заслужава парите, сега си имам, казах си, айде да пробвам пак с нокия, след N90 се отказах ама айде, повярвай ми, никоя не си заслужава
Ave maneci nedaite vzemate N72 vtora raka.V BS toia tel go ima ot 1 mesec pri tova na cena ot 740 lv
demek 20 kinta pove4e ot N70.No vypreki tova ne se podvejdaite da si vzimate N72 palen bokluk e nali sam go probval v magazinite a i funkciite mi sa mno ZLE ZLE ZLE ZLE ZLE ZLE ZLE ZLE ZLE ZLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>.................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
demek 20 kinta pove4e ot N70.No vypreki tova ne se podvejdaite da si vzimate N72 palen bokluk e nali sam go probval v magazinite a i funkciite mi sa mno ZLE ZLE ZLE ZLE ZLE ZLE ZLE ZLE ZLE ZLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>.................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Guspoici i Gospoda telefona go imam ot 2 sedmici.Sestra mi ba4ka v germanos.telefona e Unikalen i vupreki tozi minu 4e nqma video vruzka sravnenie s N70 e dosta po dobur i po suvur6en kato dizain.A ima i ne6to ot fashion seriqta nameknato v nego po zadni kapak.