N72
Re: Nokia N72
sus koq versiq na Symbian e? Za6toto pi6e 4e ima no ne pi6e koq?
s koq versiq na symbian e? za6toto 4etoh 4e e s Symbian OS, Series 60 UI S60 3rd edition. &model=1155
Kolko golqma moje da bude kartata za dopulnitelna pamet na NIKOA N72? Za6toto mi kazaha v edin magazin 4e nemojelo da se sloji karta (RS-MMC) po-golqma ot 128MB, tova naistena li e taka za6toto pri tazi kamera i MP3 128MB e tvurde malko! I RS-MMC kartite ne bili za predpo4itane za gsm-i?
Дори тук на сайта ти се дава точно информация за версията на Симбиан, а за размера на мемори картата - със сигурност 1GB. Не слушай разни смешковци RS-MMC-DV-Mobile - това е пълната спецификация на паметта на телефона. Щеше ли да е Mobile, ако не беше подходяща за мобилни телефони? Кое според разбирковците е за предпочтане? КомапктФлаш? :)
Всъщност - много разбиратели има, най-правилната памет за мобилен телефон според мен е SD/MicroSD, но все пак да не забравяме - не аз решавам NOKIA какво да сложат в телефона си.
Разликата между MMC и SD е, че втората е с по-ниска консумация на ток.
Всъщност - много разбиратели има, най-правилната памет за мобилен телефон според мен е SD/MicroSD, но все пак да не забравяме - не аз решавам NOKIA какво да сложат в телефона си.
Разликата между MMC и SD е, че втората е с по-ниска консумация на ток.
Телефона е уникално добър, много е функционален и красив. Минуси са че няма 3G и това че доста се оставят отпечатъци по него, но всеки 1 лев даден за него е на място. КУПУВАЙТЕ !
bra4ed mi si kupi n72 i se izrusi s 50 kinta pove4e kato mu pokazah moq N 70 i cenata kato mu kazah mu ide6e da me zameri sas tela si.sigurno ima za6to
Дали някой може да ми каже N72 или Е50 ot gledna точка na simbian 8.1 за N72 срещу 9.1 Е50 ?
-
- Регистриран: 15 мар 2007, 14:31
abe iskam da pitam usera koito go prodava dali go zamenq za sony ericsson p910i i dami kajat drygite dali si zaslujava da smenq p910i za n72 znam 4e e hybav sony-to ama mi omrazna ve4e puk nikade neiskat dami go kupqt na 1 godina i 3 meseca e davam go za 450-500 lv ako ima kandidati ili da trampqt za n72 nomera migo pi6e
Заслужава си да, но да се купи или да се смени за Т100, P910 струва около 650-700 лв., а N72 около 500, който му го предлага иска да го излъже.