N73 Music Edition
Re: Nokia N73 Music Edition
Какво трябва да има в кутията на NOKIA N73 MUSIC EDITION:
* Nokia N73 Music Edition
* Nokia 2 GB miniSD Card MU-36*
* Nokia Battery BP-6M (1100mAH)
* Nokia Charger AC-4
* Nokia Classic Stereo Headset HS-23
* Nokia Connectivity Cable CA-53
* CD-ROM: Nokia PC Suite & Adobe Photoshop Album Starter Edition
* User Documentation: User guide, Get Started guide, Get Connected guide & Additional Applications leaflet
При мен всичко е точно така, защото е от Мтел и е с договор.
* Nokia N73 Music Edition
* Nokia 2 GB miniSD Card MU-36*
* Nokia Battery BP-6M (1100mAH)
* Nokia Charger AC-4
* Nokia Classic Stereo Headset HS-23
* Nokia Connectivity Cable CA-53
* CD-ROM: Nokia PC Suite & Adobe Photoshop Album Starter Edition
* User Documentation: User guide, Get Started guide, Get Connected guide & Additional Applications leaflet
При мен всичко е точно така, защото е от Мтел и е с договор.
iPhone 16 Pro Max, White Titanium, 256 GB
Да. И аз чувах за подобни хватки - сменен софтуер, сменени панели и ето ти Music Edition!!! Да живее българският предприемач!!!
iPhone 16 Pro Max, White Titanium, 256 GB
Здравейте!Аз също си купих N73 ME!Бихте ли ми казали откаде мога да си изтегля приложения и програми за нея!БЛАГОДАРЯ!
az mislq da si zimam n73 ot kolkoto n95 na n95 hem 6tesi spestq 500lv i pak 6te imam mn dobar tel kazvat 4e n73 imal 3 tonklonki a n95 2 n95 ima po dobra kamera i displey vsi4ko dr e ednakvo
dajena n73 6te mu darji pove4e bateritq pone az si mislq taka :D
dajena n73 6te mu darji pove4e bateritq pone az si mislq taka :D
За N73 както и за всички Symbian телефони може да си сваляш игри, програми и теми от
http://www.dotsis.com изисква регистрация, която е безплатна, организирано е като форум и просто си търсиш в темите това, което ти трябва.
http://www.dotsis.com изисква регистрация, която е безплатна, организирано е като форум и просто си търсиш в темите това, което ти трябва.
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 17:53
вижте www.nokia.bg и ще разберете че тази карта от 2 гигабайта не е задължителна и можете да отправяте въпросите си директно от страницата и то на Български език.
я хората които са със тази нокия да кажат бавен ли е софтура и бавно ли зарежда меню и там другите работи защото така ми казаха
abe pi4ove kupih si n73 ME,ama nqmam disk ot kude moga da svalq programata da si ka4vam nqkvi ne6ta na kompa???
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 17:53
влез в www.nokia.bg избери от менюто телефона Nokia N73 ME и от там подръжка на телефона.Има целия софтуер,има и антивирусна програма но тя се свързва с интернет през телефона и ти се таксува GPRS трафик.
-
- Регистриран: 30 май 2007, 12:29
super e !