N73
Re: Nokia N73
Най-общо : от сайта на нокиа ( http://www.europe.nokia.com/softwareupdate ) си сваляш последната версия на NSU(Nokia Software Updater). Правиш си един бекъп на паметта на телефона върху мемори картата или компютъра(нещата от паметта на телефона се изтриват при ъпдейта, но на мемори картата си остават)! Зареждаш батерията на телефона до край , после го свързваш с USB-кабела за компа. Пускаш NSU и следваш няколкото стъпки. Пиеш едно кафе и си готов.
Programite koito sa instalirani trqbva da badat v telefona ili moje da sa v dopalnitelnata pamet (Mini SD) za da rabotqt?
Не се заблуждавайте. Music Edition го има на пазара. Аз лично си го купих преди около месец. Ако някой иска мога да му намеря. Става въпрос за неупотребяван апарат с гаранция.
има с черни панели. води се мюзик едишън, но е малко по скъп.
има и малко повече софтуер.
А СЛЕД ТОВА КАК СЕ ОТКЛЮЧВА
Здравейте!!!
Някои има ли представа къде може да се разкодира NOKIA N73 и евентуално каква би била цената???Благодаря ви предварително.
Някои има ли представа къде може да се разкодира NOKIA N73 и евентуално каква би била цената???Благодаря ви предварително.
да не те разочаровам но за сега никаде в Бг неможе да се разкодирва този супер телефон!
imam problem sas softa kakvo da pravq?
I az imam problemi sus softuera!I to golemi problemi!I go kupih ot Germanos!ZAshto po doavolite nikude ne se afishirashe tova 4e tam ne stava li!SHe gi izbia v toia tup Germanos!Vtori telefon si kopuvam ot tam i toi pak e bokluk!