N73
Re: Nokia N73
В all4smart и във форума на датата има теми с готови филми за Smartmovie.
Благодаря, но не ми е ясно този код само в сайта на Nokia ли трябва да го сменя или по някакъв начин и в самия телефон?
С една програмка и с USB кабела се сменя в телефона Влез в http://www.smartphones-world.com/forum/ и виж в темите им(имаше и програмата и описание как да го направиш) или виж в този форум за темата за смяна на фирмуера от N73 на N73ME-автор беше SATMAN ако се не лъжа(в темата има линк към програмата и описание как да го направиш).
Сори, но просто в момента не се сещам как се казваше програмката.
Успех.
Сори, но просто в момента не се сещам как се казваше програмката.
Успех.
John с коя версия на фирмлера си сега (*#0000#) . Програмата за смяна на продукт кода се казва NSS , но ако си с последния фирмлер няма да можеш да упдейтнеш сега.
koi telefon mi prepora4vate da si kupq N73 ili SE K800i.
Момчета, благодаря Ви за съветите, утре/15.02.2007г./ ще пробвам това което ми пишете и дано да се получи нещо. А сега честит празник на всички влюбени, зарязали, зарязани, отрязани и т.н. Наздраве!!!
А версията на софтуера в момента е 3.0638.0.0.1 от 30.10.2006 RM-133 Nokia N73(49.01)
А версията на софтуера в момента е 3.0638.0.0.1 от 30.10.2006 RM-133 Nokia N73(49.01)
Здравейте и аз имам mokia N73 и ми е малко чуждо менюто, та някой ако знае да ми каже как да си пусна вибрацията на тел. и в характеристиката му в нета пише че има сънскрейвар но аз пак не го намирам. Иначе тела е супер 10 от мене
John това е добре и сигурно ще можеш да ъпдейтнеш защото послетния фирмлер е версия 3.0649.0.0.1 ! Успех!
Значи имаш избор.
Или новия фирмуер или за N73ME.
Разлика почти няма.
За пича с вибрацията Tools-Profiles-Някой профил-ΟΚ бутона-Personalise-Vibrating alert-On
Или новия фирмуер или за N73ME.
Разлика почти няма.
За пича с вибрацията Tools-Profiles-Някой профил-ΟΚ бутона-Personalise-Vibrating alert-On
Благодаря за пожеланито! Днес ще се пробвам и ще пиша какво е станало.