N73
Re: Nokia N73
виж дали версията на програмата е за s60 v3 и дали е разрешено инсталирането на софтуер
ERASER85 кажи кой е магазина , хората да не си купуват от там :)
Малко странно звучи "не си купувайте телефона защото има проблеми със софта" при положение ,че има вече 5 упдейта на софтуера от нокиа , които се сменят дори в домашни условия за 15мин. !
Малко странно звучи "не си купувайте телефона защото има проблеми със софта" при положение ,че има вече 5 упдейта на софтуера от нокиа , които се сменят дори в домашни условия за 15мин. !
Nqkoi moje li da pomogne s link ot kadeto da si svalq programa za otvarqne na avi?
-
- Регистриран: 01 ное 2005, 20:26
абе влизаш в алл4смартпхоне.ком и се регваш там има сичко за тебе ;)
А бе Хора кви ги дрънкате че е конкоренция на K800???? Тази Нокиа е 100 пъти по яка от К800!!! Вижте че К800 няма Symbian OS. A Тази Нокиа има Symbian OS!! Даже му е 9.1, А К800 няма и 7.0
oh kak iskam da i padne cenata do kum 550lv :D
искам да попитам дали на този телефон може да се сложи допълнителна памет от 2GB
Опитах се да си ъпдейтна N73,но на финала ми изписва да изключа тел.от компа преди инсталацията!Сигурно не правя нещо както трябва-ако можете помогнете!Мерси предварително
da raboti do 2 Gb pamet N73
-
- Регистриран: 02 мар 2007, 17:33
4udq se sq dali da si zema N73.ama tuka kato 4eta vijdam 4e nqkoi sa imali problemi s telefona ap1k drugi kazvat 4e e dob1r.iskam da znam dali naistina 6e iam problemi ako si zema tak1f........mersi:)