N73
Re: Nokia N73
bateriqta e moje bi nai-dobrata ot vsi4ki N telefoni,pri men e tri denono6tiq s 30-40 minytno govorene sreddno na den!
Nqkoi znae li programa,koqto otvarq snimka na cql ekran pri obajdane? Predvaritelno blagodarq!
Full Screen Caller ама не знам дали я има за 9.1
http://smart60.ru/index.php?newsid=1156890055
Най-сетне и аз се сдобих с него :D преди 1 седмица де. Ми какво да кажа освен спр телефон !
откаде и за колко го взе има ли гаранция?
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Нокия никога не са имали по-стилен смартфон. Относно камерата: сравних снимки от нея и тази на Н93. Н73 като че ли прави малко по-размазани снмки, в сравнение с Н93. Разбира се, камерата Н93 е призната за една от най-добрите камери в момента. Все пак, снимките на Н73 не излязоха от представата ми за добро качество, когато ги анализирах само тях.
-
- Регистриран: 05 апр 2007, 07:33
Мога ли да ви помоля да ми изпратите програма за аларма на NOKIA N73.
Може ли телефона да ползва услугата GPS и каква програма е необходимо?
Има ли някакъв начин да си вкарам в тел. българо-англииски,или българо-италиянски речник.
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
Може ли телефона да ползва услугата GPS и каква програма е необходимо?
Има ли някакъв начин да си вкарам в тел. българо-англииски,или българо-италиянски речник.
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
Има нова версия на фърмуера-4.0723.2.0.1,която добавя плеъра от ME изданието,има A2DP и FOTA.