N73
Re: Nokia N73
На Е61 като е голям дисплея каква е ползата като не е тъчскрийн ?
От 65 К нагоре , ако ще и 1 милиард цвята да има просто са НЕразличими на дисплея на телефона понеже няма как да ти изобрази всички нюанси на толкова малко пиксели .
Всичко опира до резолюцията и DPI , а не само размера на екрана .
От 65 К нагоре , ако ще и 1 милиард цвята да има просто са НЕразличими на дисплея на телефона понеже няма как да ти изобрази всички нюанси на толкова малко пиксели .
Всичко опира до резолюцията и DPI , а не само размера на екрана .
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Айде стига с тоя тъчскрийн!В Япония също нямат много-много телефони с тъчскрийн,но масово телефоните им са с голяма резолюция и над 2.4" и стигат дори до 3" WVGA.И цветовете също имат значение,може да е минимално,но го има и някои хора го забелязват.
При работа с тъчскрийн дисплея като е по-голям е по-удобен за работа , затова са по 2,4 - 3 инча , за да ти е по-удобно , а не защото да ти е голям дисплея ей така .
Освен , ако не са художници малко трудно ще се справят с различаването на толкова много цветове.
Освен , ако не са художници малко трудно ще се справят с различаването на толкова много цветове.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Обаче ти казвам,че тези 2.4",2.6",2.8 и 3" не са тъчскрийн.Почти всичките са сгъваеми,има и един 3" слайдер,а при тях не съм виждал да се ползва тъчскрийн освен ако не е за Китай като SE Z558 и още много други.Освен това тъчскрийн телефон без нормална клавиатура,софтбутони и навигационен пад не струва нищо,защото не може да се ползва с една ръка,нито на улицата,а когато има слънце на тези прословути екрани не се вижда нищо.
П.С.Отидохме твърде извън темата,затова спирам да обсъждам.
П.С.Отидохме твърде извън темата,затова спирам да обсъждам.
Затова SE имат Jog Dial, за да може да се ползва и с една ръка.
Което пак не е толкова удобно и затова доста хора се оплакват,че новите им телефони продължават да имат само Jog Dial,a не софт бутони и навигационен бутон.
След пълното ми разочарование от N73, не искам да чуя за нокии и симбиани.
От 3 години имам само симбиан телефони, но мога най-отговорно да заявя, че виндоус мобиле 5.0 е много по-добра операционна система. Вече съм с кютек9100 и съм доста впечатлен. Т.е. установих че съм бил в 3 годишна заблуда.
От 3 години имам само симбиан телефони, но мога най-отговорно да заявя, че виндоус мобиле 5.0 е много по-добра операционна система. Вече съм с кютек9100 и съм доста впечатлен. Т.е. установих че съм бил в 3 годишна заблуда.
Всеки има различни изисквания към телефона си . Колкото и WM да ти харесва , едва ли си впечатлен от посредстената 1МР-ова камера , от живота на батерията или от това , че е не можеш да носиш спокойно телефона в джоба си без калъфче.
Просто всеки има собствени виждания кое е важно за него и е хубаво че си намерил устройство което повече да пасва на твоите изисквания.
Разкажи за някои конкретни предимства на WM , какво повече можеш да правиш от симбиана ?
Просто всеки има собствени виждания кое е важно за него и е хубаво че си намерил устройство което повече да пасва на твоите изисквания.
Разкажи за някои конкретни предимства на WM , какво повече можеш да правиш от симбиана ?
Re: Странен проблем...
Не знам къде с крие причината за проблема при D_oF_A, аз не съм забелязал такъв поне досега. Но при мен забелязах следния проблем - не всички номера в указатела имат присвоен гласов набор, а уж телефона го прави автоматично. Някой сблъсквал лисе е стова и може ли да ми каже на какво се дължи. Благодаря предварително.
Re: Странен проблем...
И най странното е, че понякога когато си пусна плеъра плез слушалките и ги махна след това през високоговорителите няма никакво пръщене. Обаче след 1-2 клипа пак почва... Според мен е нещо в софта му, обаче познавам хора със същия софт, а те го нямат тоя странен проблем (v3.0704.1.0.1 от 19.01.2007г.). Намерих един плеът MobileDVD, при който звука е направо перфектен...оабче при него друг проблем :(. Клиповете много насичат и просто не се трае... Някой ако може да помогне с нещо ще съм му много благодарен.