N73
Re: Странен проблем...
Има нова версия на софта (v3.0713.1.0.2 от 05.004.2007г.) пробвай да го упдейтнеш, качи всички програми на "чисто" и виж дали пак ще имаш същия проблем.
Ми на мен ми казва, че съм с най-новиа софт. Ако ми кажеш с кой продукт код го засича тоя нов софт ще пробвам пак дано се оправи...
Аз съм спродуктов код 0529797 за Нокия Н73, преди време някой ми го препоръча и сега съм с него. Пробвай и успех!
има БГ език тоя продукт код нали ?
Намерих още по-нов
http://hunajatehdas.net/nokia/firmware/index_en.php?model=N73
Намерих още по-нов
http://hunajatehdas.net/nokia/firmware/index_en.php?model=N73
За кода който ти дадох има БГ език, но не мога да разбера за този който ти ми посочи дали има. Аз ползвам софта от официалния сайт на Нокиа и досега не съм имал проблеми. А ти с какъв продуктов код си и има ли за него официално БГ меню?
Верно, че са искарали нова версия, а до оня ден я нямаше. Ще я пробвам в най скоро време!!!
Верно, че са изкарали нова версия, а до оня ден я нямаше. Ще я пробвам в най скоро време!!!
Еми имам съмнения, че моя продукт код е сменян за да му бъде сложено БГ меню. Защото като напиша в сайта на нокиа продукт кода под батерията ми показва, че последната версия е няква от миналата год, а съм с тоя софт от 19 Януари 2007г. И като пусна NSU ми казва че съм с последната версия. Та за това незнам с какъв съм, но след малко сменям кода с тоя дето ми каза и го update-вам.
Моя продуктов код също не беше тоя, който ти дадох, но го смених още през феруари и досега два пъти съм си ъпдейтвал софта без проблем. Утре мисля да го направя за трети път с този най-новия, ако ме изпревариш тази вечер пиши какво е новото или по-доброто!!!
Update-нах го! С тоя продукт код, който ми даде телефона засече v4.0726.2.0.1 от 26.06.2007г.(дори по-нова от тая, която ти дадох) Стандартния плеър вече е като на МЕ...всичко е супер само дето продължава да плъщи :(