N73
Re: Nokia N73
Kto se opitam da update-na firmware-a izliza eto towa:
http://i.data.bg/07/08/08/499567_orig.jpg
Nqkoi ako mi kaje kak moga da go opravq...Da ne e neshto ot kabela CA-53. Malko me syumnqwa, no sym mnogo qdosan zashtoto veche 1 mesec ne mogada go update :( A uj prawq wsichko kakto trqbwa
http://i.data.bg/07/08/08/499567_orig.jpg
Nqkoi ako mi kaje kak moga da go opravq...Da ne e neshto ot kabela CA-53. Malko me syumnqwa, no sym mnogo qdosan zashtoto veche 1 mesec ne mogada go update :( A uj prawq wsichko kakto trqbwa
ehh ehhh tova e telefonut stra6ni funkciii i perfektna kamera pone za 3.2mpx e super imasi vsi4ko ni6to ne mu lipsva perfekten e koito go ima ne e zburkal sus nego :)
Няма WiFi , тая пластмаса отпред е супер изнервяща, като е в джоба на дънките ти все пада някак си настрани и е много дразнещо. Абе не е лош телефона ;))) като цяло , но на мен никога не ми допадна.
P.S. Да не забравя да спомена че тая miniSD карта не става за повечето телефони , което е тъпо.
P.S. Да не забравя да спомена че тая miniSD карта не става за повечето телефони , което е тъпо.
zdraveyte iskam da si kupq tel no nemoga da se re6a koy ot dvata da si vzema Nokia N73 ili Nokia N73 Music Edition 4akam va6ite preporiki
mersi predvaritelno
mersi predvaritelno
Nokia N73 Music Edition
кефи ме че е черен:)
кефи ме че е черен:)
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Абе да ти ка кажа и при мен се появи тоя проблем ама като се опитвах да ъпдейтна телефона на един приятел. Имам чувството, че проблема не е нито в теб нито в мен - а в на нокия саита в момента. А ти проверил ли си дали ъпдейта от нокия и версията в твоя телефон не са с една и съща дата :)))
hora kolko vie versiata na telefona.
ei hora kolko vie versiqta na softuera.
В какви цветове се предлага Н73 и какво влиза стандартно в комплекта, че ми предлагат чисто черна с карта 512мб? Аз си мисля че няма чисто черна Н73, а само Мюзик Едишън?!