N78
Re: Nokia N78
имам телефона от 2 седмици и мога да кажа, че е нещо наистина супер бижу, като се има предвид че го смених с Н95. Просто нямам думи за мултифункциалността му. Все още обаче ми е проблем да му инсталирам навигация, по простата причина, че е прекалено нов и е със Симбиан 9,03. Ако някой вече го е направил, моля зя помощ
[email protected]
[email protected]
-
- Регистриран: 08 окт 2006, 15:51
според руския сайт Сотовик- камерата в N78 е като на 5700 . Няма нищо общо с N73 или 6500 слайд. Това е разочароващо. Още лоши новини- звукът за когото се смяташе че ще е като на N81 всъщност е по-зле. Но така или иначе модела си остава добър- цената му пада и при една по-сериозна разлика с N82 ще е добър вариант.
A nqkoi znae li kak mu e navigaciqta na tova telefon4e?Imam v predvid kak se spravq,bavna li e,ima li karta-i vsqkakva informaciq 4e sym malko bos v tezi raboti!Mersi!
a tiq nokiiki kolkoto po novi gi pravqt... tolkova po zle gi pravqt ;) 4i4o mi si vze taz N95 8GB i se skasa da q dava na remont i te daje tehnicite mu kazaha da go mahne toq telefon 6ot ot tva po s4upeno nqma ... :D
-
- Регистриран: 08 окт 2006, 15:51
някой не го ли взе вече че да искаже едно обективно мнение? Обзорите по разните сайтове си противоречат!
hora ko da vi kaja imah vuzmojnosta da mu se poradvam 3 dena...no ne e ni6to osobenno...tr da se svikne s dizaina,dobre vurvi,kamerata e dosta dobra kato za 3mpix no golqm minus e bateriqta...govorim za 1 den jivot,den i ne6to ako ne si igrae6 mnogo,na si4koto otgore SAR levela e mn visok...predpo4etoh n82 black
не съм съгласен, че батерията държи 1 ден. все пак е 1200 mAh. на Н82 да не би да държи повече. имам телефона от месец и съм много доволен, само имам проблем с подкарването на навигацията. ако някой се справил, моля да пише
ami bratle nz,pusni si wireless-a,probai radioto,poigrai si o6te malko i 6te razberem...ne sporq moje toq deto go imah tuka da e bil defekten(no e malko veroqtno)
Виж в саита на N-сериите.Там видях някакви карти
Наскоро се сдобих с този апарат и набързо ще споделя впечатленията си от него. Има добри и лоши страни, но като цяло съм доволен от апарата. От лошите страни най-дразнещ е капака. Скърца неприятно и дава усещане за крехкост и нестабилност на целия апарат. Нямате усещането, че държите солидна скъпа вещ, като при Е51 или Е66 например. Клавиатурата лично на мен не ми е неудобна и бързо се привиква с нея. Камерата е добра с отличен автофокус. Като казвам добра имам предвид достатъчна за мобилен телефон. Дисплея е отличен и се чете на пряка слънчева светлина без проблем. Батерията е стабилна-три дни при натоварен режим. Съветвам Ви да си обновите софтуера до последната 12-та версия. Работи стабилно и бързо.
Това е за сега. Поздрави.
Това е за сега. Поздрави.