N78
Re: Nokia N78
напълно съм съгласен.имам телефона от няколко дни и да кажа честно мн ми харесва.в сайта на n-gage пише че скоро и на него ще могат да се подкарват игри за n-gage.казваш за софтуера да се обнови до 12.свалих го от сайта на нокиа,но като стартирам програмата за обновяване и ми пише че няма нова версия.не знам как да го оправя.иначе телефона е мн добър
ами погледни си версията на софтуера, може да е най новата и затова да не иска ъпдейт. Аз ползвам телефона от 5-6 месеца и съм страшно доволен. С клавиатурата се свиква много бързо, а пък процесора е достатъчно бърз за да върви всичко перфектно. Батерията държи 3-4 дни(освен ако не съм пуснал навигацията, тогава свършва за 1 ден)
Здравейте искам да попитам ,имам такава Нокия ,но ми предлагат бартер за apple 8gb,дали да го сменя? Благодаря предварително!
Някой може ли да сподели дали е слагал 8 гб. Трансфлаш на А-ДАТА? Дали ще работи прилично , защото цената е с 30 лева по ниска от Сан Диск.
Според сайта на Nokia SAR на N78 e 1 до 1.23 W/kg a на N82 от 1.07 до 1.35 W/kg неразбирам кое му е високото на SAR на N78 :)
-
- Регистриран: 29 окт 2008, 22:42
Da vi popitam neshto skoro si vzeh n78 i mi beshe stranno che ima edno sivo kopche koeto kato natisna nishto ne stava, kopcheto za multimedien centyr nqkoi ima li ideq zashto e taka mislq che e neshto softuerno kato natisna kopcheto vse edno natiskam refresh i pak si izliza predishniq prozorec kogato tyrsq v tela na find multimedia center nishto ne namira :(
nqkoi moje li da pomogne che sym go porychval ot neta i ako e neshto softuerno nqma smisyl da go vryshtam
dali ima instal samo na multimedia center ?
ako nqkoi znae da pishe!!! blagodarq
nqkoi moje li da pomogne che sym go porychval ot neta i ako e neshto softuerno nqma smisyl da go vryshtam
dali ima instal samo na multimedia center ?
ako nqkoi znae da pishe!!! blagodarq
малко СКОПЕН, но добър.
очевидно нарочно са му намалили параметрите
например камерата е 3.2 МП което за 2008г. е малко.
а тая карл цайс оптика е посредствена. снимите не са нищо особено.
няма тач екран
има МАЛЪК екран
много е пласмасов, със сигурност ще се издраска целия.
няма памет
дебел е ... издува джобовете
клавиатурата е бъгава
копчетата не се виждат на светло
и струва егати цифрите !
абе ... телефона е Горе-Долу, но за малко повече кинти моем си ку;пим Самсунг Омниа... дето е мнооо ама многоооооо як !
например камерата е 3.2 МП което за 2008г. е малко.
а тая карл цайс оптика е посредствена. снимите не са нищо особено.
няма тач екран
има МАЛЪК екран
много е пласмасов, със сигурност ще се издраска целия.
няма памет
дебел е ... издува джобовете
клавиатурата е бъгава
копчетата не се виждат на светло
и струва егати цифрите !
абе ... телефона е Горе-Долу, но за малко повече кинти моем си ку;пим Самсунг Омниа... дето е мнооо ама многоооооо як !
Re: малко СКОПЕН, но добър.
Някой да знае дали този телефон ще издържи на няколко изпускания, защото подочух, че серията N в това отношение са малко калпави.
Мерси предварително.
Мерси предварително.
Купих го ТЕСТВАХ ГО ... ПЕРФЕКТЕН ГСМ
Въпреки съмненията(че е СКОПЕН Телефон) се престраших и го купих.
ОСТАНАХ МНОГО ДОВОЛЕН.
1/ Телефона е със последен модел АРМ процесор , бърз е .. много е бърз ... ама МНОГО МНОГО БЪРЗ !!
стартира моментално, обработва снимки моментално, галерията се разглежда моментални, страртира видео моментално, тоя телефон не знае какво е бавене !
2/ Камерата на светло е перфектна, невероятно остри снимки !
3/ Има много екстри !
4/ Копчетата НЕ са ТАЧ а се натиска панела, доста удобни са и се свиква с клавиатурата лесно!
Лек красив удобен телефон !
Препоръчвам го ...
П.П.
споменах ли колко е бърз ? ... ще направа видео в ВиБокса да ви стане ясно .
ОСТАНАХ МНОГО ДОВОЛЕН.
1/ Телефона е със последен модел АРМ процесор , бърз е .. много е бърз ... ама МНОГО МНОГО БЪРЗ !!
стартира моментално, обработва снимки моментално, галерията се разглежда моментални, страртира видео моментално, тоя телефон не знае какво е бавене !
2/ Камерата на светло е перфектна, невероятно остри снимки !
3/ Има много екстри !
4/ Копчетата НЕ са ТАЧ а се натиска панела, доста удобни са и се свиква с клавиатурата лесно!
Лек красив удобен телефон !
Препоръчвам го ...
П.П.
споменах ли колко е бърз ? ... ще направа видео в ВиБокса да ви стане ясно .
-
- Регистриран: 02 дек 2008, 21:29
Чудя се дали да не си зема туй телефонче,но основните ми колебания са около този Assisted GPS.На 10 различни места търсих,но така и не разбрах дали туй GSM-че си има и build-in GPS ,така че да може да работи и без да ползва ресурса на мрежата(товарейки сметката,пък и не знам дали и трите оператора поддържат услугата).Може ли някой който е разцъкал навигацията да сподели?Благодаря предварително!