N78
Re: Nokia N78
ако използваш само вградения гпс не плащаш нищо
zdraveite, nqkoi s N78 moje li da mi obqsni to4no kak da rabotq s GPS-a,i dali raboti sys spytnici direktno ili ne?Blagodarq
Zna4i tai kato ba6ta mi iska da si smeni telefona i tai kato nai-dobre az da mu go izbera :D i se sprqh na taia Nokia (toi iska Nokia :) ) Ta misalta mi e nqkoi da spodeli preki vpe4atleniq - da mi napravi kratko reviu na telefona i dali se namira gps programa...
Nqkoi moje li da mi dade link za gps programa za toq telefon ?!?!?! S60...
Re: Купих го ТЕСТВАХ ГО ... ПЕРФЕКТЕН ГСМ
Тела е бърз като мисълта наистина! Перфектен е! Вече и аз го имам от 2 часа!
Дайте програма за теми,защото в интернет намирам само за по-стари платформи на симбиан и не стават. Благодаря предварително!
Re: Купих го ТЕСТВАХ ГО ... ПЕРФЕКТЕН ГСМ
Имам изгорял пиксел и това страшно много ме дразни. Вижда се на черен фон. Някой да знае колко струва дисплея?
Не мога да инсталирам никакви приложения. Инсталирах си софтуерна версия 20.149 и оттогава винаги ми пише че файлът е повреден. Помагайте че е спешно!
Ползвам мобилен телефон от 1986 година!!!
Имал съм всякакжи модели. На последък употребявах Sony Ericsson и малко свикнах с тях. Онзи ден си купих нов, този път NOKIA N78. Три дни си играх, докато навикна с менютата и настройките. Понаучих ги, но какво мислите се случи? Прословутата NOKIA блокира и само изключването можа да я извади от това састояние!
Пробвах пак няколко пъти - всеки път блокира.
Опитайте сами:
Меню - Инструменти - Настройки - Общи - Персонализация - Палитри - Спестяване на енергия.
Тук при мен стоеше "По подразбиране". Аз превключих на "анимация" и след това: Опции - Преглед.
До тука всичко беше добре, но сега се опитах да се върна на "По подразбиране" и отново: Опции - Преглед... КРАЙ, НИЩО ПОВЕЧЕ НЕ СЕ СЛУЧВА !!! А телефона е "добър" и платих за него 579 лв. в Технополис! Меко казано, съжалявам, че не купих Sony Ericsson... Никакви проблеми, подредени менюта - железни!!!
Имал съм всякакжи модели. На последък употребявах Sony Ericsson и малко свикнах с тях. Онзи ден си купих нов, този път NOKIA N78. Три дни си играх, докато навикна с менютата и настройките. Понаучих ги, но какво мислите се случи? Прословутата NOKIA блокира и само изключването можа да я извади от това састояние!
Пробвах пак няколко пъти - всеки път блокира.
Опитайте сами:
Меню - Инструменти - Настройки - Общи - Персонализация - Палитри - Спестяване на енергия.
Тук при мен стоеше "По подразбиране". Аз превключих на "анимация" и след това: Опции - Преглед.
До тука всичко беше добре, но сега се опитах да се върна на "По подразбиране" и отново: Опции - Преглед... КРАЙ, НИЩО ПОВЕЧЕ НЕ СЕ СЛУЧВА !!! А телефона е "добър" и платих за него 579 лв. в Технополис! Меко казано, съжалявам, че не купих Sony Ericsson... Никакви проблеми, подредени менюта - железни!!!