N79
Re: Nokia N79
аПсолютни глупости, 350 евро друг път, тука телефона ше се появи за не по малко от 499евро :)
Някой има ли идея как телефона разпознава цвета на капака?
ARM 11 369 MHz, S60 3.2 - абсолютно идентичен с N78..
Например при самото щракване самите плъгчета сигурно са с различна форма и така телефонът ги разпознава.
А това е тъпичко според мен, колко лесно се сменя една тема по принцип...
А това е тъпичко според мен, колко лесно се сменя една тема по принцип...
-
- Регистриран: 08 окт 2006, 15:51
Прочетете статията на Елдар Муртазин огносно Н85 иН79 в Мобиле-ревю. Интересна е а има и много снимки.
Само дето е на руски...
Нещо интересно казва ли за телефоните?
@deezel
може и така да е
Нещо интересно казва ли за телефоните?
@deezel
може и така да е
на финала казва това
В феврале компания сможет показать порядка 7 новых устройств на S60, два из них станут знаковыми и определят развитие индустрии на ближайшее время, как минимум, год.
В феврале компания сможет показать порядка 7 новых устройств на S60, два из них станут знаковыми и определят развитие индустрии на ближайшее время, как минимум, год.
Сигурно най-накрая сензорни ще има...
Но както и да е, ще видим, темта е за Н79 все пак.
За мен най-добрия кенди-бар на Нокиа. Грамажа много ми допадна - под 100. :)
Но както и да е, ще видим, темта е за Н79 все пак.
За мен най-добрия кенди-бар на Нокиа. Грамажа много ми допадна - под 100. :)
Уау, под 100гр! Според мен това е една от най-важните и показателни черти на устройството, много хора биха избрали него само заради размерите (и функционалността, която е също на много добро ниво). По мое мнение това е бъдещият масов хит от Нокиа, наследникът на N73. Не виждам кой ще купи N78 при това положение, но, who cares.
osama11, хрумна ми още една идея за разпознаването на панелите - чрез различни поляризиране на миниатюрни метални елементи. Така телефонът разпознава положително и отрицателно намагнитизираните частици и се интегрира със софтуера. Май стана прекалено сложно.:) Ето и още по-сложно - био сигнатури. Спирам дотук.:))))
osama11, хрумна ми още една идея за разпознаването на панелите - чрез различни поляризиране на миниатюрни метални елементи. Така телефонът разпознава положително и отрицателно намагнитизираните частици и се интегрира със софтуера. Май стана прекалено сложно.:) Ето и още по-сложно - био сигнатури. Спирам дотук.:))))
ей така
http://www.fony.sk/photos/nokia/nokia_n79/art25.jpg
http://www.fony.sk/photos/nokia/nokia_n79/art25.jpg