N79
Re: Nokia N79
за трите месеца през които го имах телефона не съм имал абсолютно никакъв проблем с него напротив бях много доволен
Някой знае ли как да си направя часонника на дисплея вместо черен екран когато телефона е в режим на очакване
Излезнал е софтуер версия 31 за N79
-
- Регистриран: 27 ное 2009, 14:29
trqbva li ti sony ericsson c902 ?
След 10 дни ще си вземам N79, та имам един въпрос - звукът в слушалката при разговор силен ли е ? Защото сега имам SE k310i и той е адски тих, трябва да пускам високоговорител, за да чувам на по-шумни места.
Клавиатурата е стабилна, но на мен ми е неудобна, предпочитам Н82
Nokia N79
Безброй поздрави на всички, който все още не са се излъгали и не са си купили телефон марка нокиа.
За 6 месеца от както използвам телефона, вече за трети път посещава сервиза на фирмата от която го купих. Безброй дефекти по-софтуера и още толкова ядове хвърлени на вятъра.
Лощо, че накарах още един приятел да си купи телефон от марката нокиа, че и той има ядове, ама са по-малки от мойте, и може да се рече, че е късметлия.
Нокиа от типа на бизнес телефони, са пълен боклук, визирам тези, който са модели произвеждани средата на 2008 и началото на 2009 година.
Надявам се, тези неща да се четат от фирмите, който продават телефони по-интернет, и скоро моята фирма, така любезно продала ми телефона, без касова бележка, ама с гаранция, ще се посещава от агенцията по защита на потребителите.
За 6 месеца от както използвам телефона, вече за трети път посещава сервиза на фирмата от която го купих. Безброй дефекти по-софтуера и още толкова ядове хвърлени на вятъра.
Лощо, че накарах още един приятел да си купи телефон от марката нокиа, че и той има ядове, ама са по-малки от мойте, и може да се рече, че е късметлия.
Нокиа от типа на бизнес телефони, са пълен боклук, визирам тези, който са модели произвеждани средата на 2008 и началото на 2009 година.
Надявам се, тези неща да се четат от фирмите, който продават телефони по-интернет, и скоро моята фирма, така любезно продала ми телефона, без касова бележка, ама с гаранция, ще се посещава от агенцията по защита на потребителите.
Сега прочетох някой по-нови коментари за нокиа н79, явно не съм само аз, който е попаднал на бракма от този модел.
е аз пък бях много доволен от тела докато бях с него
Може ли отговор по предния пост. (blush)