N79
Re: Nokia N79
ssgs за това, че Nokia правят боклуци - някак си не съм съгласен. Аз вече трета година ползвам техни модели и не съм имал досега никакъв дефект - нито софтуеърен - нито хардуеърен. Така че моля те да се въздържаш от такива коментари - пиши по темата. Това че ти си карък и си уцелил супер дефектен си е твоя грижа - гледай като си купуваш къде е произведен и така нататък. А това, че N79 създава доста проблеми на много хора е полезно да се знае.
-
- Регистриран: 05 мар 2009, 14:37
Телефон от който съм разочарован, дори и е сервиза не можаха да го поправят. Симбиана е бълен боклук.
Втори телефон нокиа Н78, поредната бръкма със лош Симбиан
Втори телефон нокиа Н78, поредната бръкма със лош Симбиан
-
Специални поздрави за Лексус.
Прочетох твой коментар относно телефона Н79. Телефоните, който си купуваме са предимно от интернет, като се доверяваме на фирма, която предлага сервиз и безброй обещания.
Няма възможност предварително да видиш телефона, който ще къпиш, телефона се вижда след като ти го донесе куриера. Пускаш го, работи, а след време, ако имаш ГОЛЯМ КЪСМЕТ И СИ БИЛ ДОБЪР ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ,МОЖЕ ДА ИМАШ ЩАСТИЕТО ДА РАБОТИ БЕЗ ПРОБЛЕМИ.
Аз тази година съм купил 6 телефона марка нокиа, единствено двата моделите 1660, 2700 и 2330 не са ми правили проблеми. Нокийте с модели и най ВАЖНОТО С ОПЕРАЦИОННА СИСТЕМА СИМБИЯН МИ ВЗЕХА ЗДРАВЕТО. Н79 пълна развалина, Е51 работи на половина, Н78 започва да дава дефекти.
Затова бъди съгласен, че като си дал сума ти пари за телефон и след като той не работи, единственото нещо е да го натруша в някоя стена.
Дано тези, който си вземат нокиа да нямат проблеми.
Прочетох твой коментар относно телефона Н79. Телефоните, който си купуваме са предимно от интернет, като се доверяваме на фирма, която предлага сервиз и безброй обещания.
Няма възможност предварително да видиш телефона, който ще къпиш, телефона се вижда след като ти го донесе куриера. Пускаш го, работи, а след време, ако имаш ГОЛЯМ КЪСМЕТ И СИ БИЛ ДОБЪР ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ,МОЖЕ ДА ИМАШ ЩАСТИЕТО ДА РАБОТИ БЕЗ ПРОБЛЕМИ.
Аз тази година съм купил 6 телефона марка нокиа, единствено двата моделите 1660, 2700 и 2330 не са ми правили проблеми. Нокийте с модели и най ВАЖНОТО С ОПЕРАЦИОННА СИСТЕМА СИМБИЯН МИ ВЗЕХА ЗДРАВЕТО. Н79 пълна развалина, Е51 работи на половина, Н78 започва да дава дефекти.
Затова бъди съгласен, че като си дал сума ти пари за телефон и след като той не работи, единственото нещо е да го натруша в някоя стена.
Дано тези, който си вземат нокиа да нямат проблеми.
Вече съм доволен собственик на Nokia N79. Та имам няколко въпроса : firmware-а ми е 20 да го ъпдейтна ли до 30, защото някой казват, че този 30 е бил много бъгав? 2-ри въпрос - как се пуска часовника на скрийнсейвър (blush) ? 3-ти последен - препоръчайте хубави полезни програмки. :)
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
А панелите умни ли са???
-
Добър вечер.
относно въпроса за часовника. Часовника се показва като скринсейвар само за няколко секудни и се скрива от екрана.
относно въпроса за часовника. Часовника се показва като скринсейвар само за няколко секудни и се скрива от екрана.
-
Добър вечер.