N79

crazy_devil_es
Регистриран: 31 авг 2008, 14:01

Re: Nokia N79

Мнение от crazy_devil_es » 01 ное 2008, 11:12

Колебая се между този телефон и Н82. Това което ме привлича у този е по удобната клавиатуа, по-практичното разположение на мултимедийния бутон, 4-те гб карта в комплекта, по-малките размери и не на опследно място ФМ тренсмитера.Но пък Н82 (черния вяриант) ми харесва повече като дизайн (главно заради цвета - педпочитам черното за цвят на телефон а и не си падам особено по телефони които отпред и отзад са с различни цветове) Не ми е нужна ксеноновата светкавица затова не я и спонавам като + на Н82.Н79 ми изглежда доста заоблен (малко като самунерка - лично мнение) Та според вас кое да избера вънчния вид или функционалността и удобството. А те май са на една цена двата телефона...

kruzo
Регистриран: 18 сеп 2008, 22:11

Мнение от kruzo » 01 ное 2008, 16:31

и аз предпочитам черния цвят.може да има някаква вероятност да пуснат и n79 в черно,както n73 и n82.но малко ще изчакам хем и цената ще се стабилизира.

sfan
Регистриран: 22 май 2006, 20:31

Мнение от sfan » 02 ное 2008, 15:53

И аз съм със същите колебания като теб, но в крайна сметка реших че ще си купя н79 разбира се след няколко месеца като се нормализира цената. И аз харесвам повече черния цвят но пък той е магнит за отпечатъци а и по-лесно се изтрива. А това дето н79 бил отзад с различен панел може лесно да се промени в интерес на истината белия н79 заедно с бял панел изглежда мноого добре и аз от ксенон не се интересувам а от батерията повече която определено е по-добра а и по-удобната клавиатура и по-малките размери и по-малката тежест също са доста голям плюс лично за мен, по чуждите форуми някои хора казват че камерата не била толкова добра(доколко е вярно не знам) аз гледах в мобил ревю клипове правени с телефона и определено като качество отстъпват на тези правени от н82

jorgov
Регистриран: 24 фев 2006, 17:34

Мнение от jorgov » 02 ное 2008, 20:26

Telefona go razglejdah v edin magazin i e otchaivashto plastmasov.Ne sedi seriozno v majka raka,oshte poveche s rozovkite i zelenki paneli.Lichno az sam razocharovan ot korpusa na aparata inache funkcionalno e OK!

dimislava
Регистриран: 02 ное 2008, 22:55

Мнение от dimislava » 02 ное 2008, 23:05

Преди няколко дни си взех Н79 и отначало и на мен ми се стори доста пластмасов, но всъщност все повече ми заприличва на кристална фигура. Според мен наистина телефона е много добър и още по-много женски. Това е мое мнение, но с който и панел да го погледна (имам червен ,бял и кафяв) все ми идва нежничък като за мъж.

crazy_devil_es

Мнение от crazy_devil_es » 03 ное 2008, 11:19

Е за мен това не е проблем (че е дамски) понеже съм момиче :) но да те питам този комплект който е с червен, бял и кафяв панел отпред какъв цвят е? И с кой от всички панели изглежда най-добре? Ще се радвам и да споделиш как се справя телефона, дава ли дефекти, има ли някакви бъгове и така. Абе с две думи доволна ли си? :)

dimislava
Регистриран: 02 ное 2008, 22:55

Мнение от dimislava » 03 ное 2008, 18:32

Моят отпред е сив и си го нося за сега с червения панел- стои страхотно, а бих си взела и зелен или това синьо- зеленото, ако намеря някъде. Дефекти няма никакви, но отначало бях сложила за тон на звънене мр4, което доста го товареше и също махнах функцията с въртене на образа, защото като звъни и го дръпна рязко започва едно въртене и се забива. Снощи му разрових интернет радиата, вързах си се към рутера, пуснах си му предавателя и цяла вечер си слушах едно италианско радио. Камерата се справя отлично дори и без осветление, а видео клиповете са без забележки- няма накъсване, няма размазване. Навигацията също е много-добра, има различни режими, но не всички български обекти са регистрирани. Има и интересни игри, но те не ме вълнуват чак толкова. И изобщо съм много доволна от телефончето, заслужаваше си почти едногодишното чакане :)

crazy_devil_es

Мнение от crazy_devil_es » 03 ное 2008, 20:23

Радвам се че си доволна :) Да ти е честито телефончето. Аз лично ще поизчакам малко да му падне цената или поне да се появи на изгодна цена с договор и след няколко месеца се надявам да се похваля с нова нокиа Н79. Мерси за информацията и ако има някакъв проблем се надявам да пишеш, за да реша окончателно дали това ще е следващият ми телефон.

Sentetic
Регистриран: 07 ное 2008, 19:13

Мнение от Sentetic » 07 ное 2008, 19:46

Само едно не разбрах..Значи в кутията телефона е с сив(цял) панел или само сива предница ,а пък задния капак си го избираш от комплекта?Ако е така има ли възможност да се закупи примерно черен панел ?

crazy_devil_es

Мнение от crazy_devil_es » 08 ное 2008, 00:56

Значи има 2 комплекта.Телефонът от единия май е с бял преден капак и три задни: бял (като предния), зелен и син. А телефонът от втория комплект, мисля че е с по-сивкав (да не кажа направо сив) преден панел и три задни: бял, червен и тъмно кафяв (най-добрият избор според мен). Най-вероятно няма да се минат и ще пуснат в продажба всеки от капаците поотделно, за да може тези които имат единия комплект да си купят и останалите. Но черен капак (поне доколкото знам) не се предлага за момента. Може само да се предполага че по-късно евентуално ще пуснат и черен вариант на телефона, но не можем да сме сигурни.

Отговори