N79
Re: Nokia N79
то и в момента няма начин да няма някаква оферта с план .. :)
-
- Регистриран: 17 юли 2007, 15:06
телефона наистина много добър, но отново никой не се заглежда в SAR-a който е 1.40 последните модели на нокия са с супер висок SAR което доста ме притеснява
Утре ще си купувам телефона :) crazy devils гледах днеска има го със планове към вивател и мтел за 730 лева.План с Глобул не видях да има иначе апарата 800 лева насякаде :)
Виж в джефф, там го рекламират на 699лв. с карта на вива...И да разкажеш как е машинката, че аз още не мога да да реша дали да дам 100 кинта отгоре за него спрямо Н82 -та...
-
- Регистриран: 05 май 2008, 12:12
N79 невероятен телефон!!! Лек и много функционален, хубава батерия. бях си харесал N82 но излезна N79 и си взех него, по-новото е по-хубаво. Винаги има и по-по телефони. Разглеждал съм много модели от N-серията и този определено си заслужава. Имам вече инсталирана навигация на Garmin Europe2008 и няма никакви проблеми :) . Всеки цвят телефон има по 3 сменяеми панела, какъвто цвят е панела такъв е и дисплея, голям + е че джойстика е и сензорен!!! Nokia си е Nokia !!!
Преди 30 мин си купих телефона :) страшно готин сега го разучавам и ще го пълня с простотии :)
-
- Регистриран: 31 авг 2008, 14:01
Честито и на двамата :) Аз вече твърдо съм решила, че това е телефонът за мен, но мисля да си го подаря за рождения ден (през април) А Sentetic сега, след като поразцъкаш телефона малко повече пусни някой, друг коментар моля те. :) (И да му се радваш двойно - и за мен :) )
Ами какво да кажа сякакви екстри както и ти самата знаеш...страшно добър и силен звук (особено качеството на звука е адски добро) голям дисплеи,добър външен вид ( със сив+кафяв панел съм) доста добри снимки и много други неща ама немога да ги опиша всичките :)
-
- Регистриран: 31 авг 2008, 14:01
Е знаех си, че сиво и кафяво е най-добрата комбинация :)
Защо клавиатурата ми е вижда нефелна? Колко време ще издържат бутоните ?