N80
Re: Nokia N80
Има нова версия на фърмуера-5.0719.0.2.
Покажи ми скрийншот,защото не може само ти да си с такъв,а цял свят да си качва v5.
Изпуснал съм 4-ката (мноо сам тъп).То 6.7 няма... Но ако при Ъпдейтването на фирмуера ми угасне тока си е **** капаците
Nokia N80
Hora mislex da si zema pocket qtec 9000 oba4e v posledniq moment edin priqtel mi kaza awe 6to ne vidish nokia n80 i az go poglednax e kazvam vi nema takuf telefon ima si wi-fi ima si4ko koeto vi trqq a za tiq tupi kompleksar4eta deto nqmat 2 leva v djoba i samo govorqt gluposti za hubavite telefoni moga da ima kaja 4e horata sa izmislili 2002 godina simens motorola tova sa za tqx telefonite....
Az go imam GSM-a ima si nedostataci ama e dobar :)) ako iamte vaprosi moje da pitate skype ---> dinko.90
Eeeх, това толкова функционално телефонче остаря, а още си държи високата цена...
Ами N80 e с година по-стар модел от N73 и в момента цената му е по-висока. Има защо.
И двата телефона са с 3.15 мегапиксела камера
а тези, които твърдят, че N80 не правел хубави снимки, мога само да се изсмея. С колега ги сравнявахме при едни и същи условия и правят еднакви снимки.Дисплея е неповторим.
С тази резолюция нямам приложение, което да ми се отваря на половин екран, както се носят слухове. Всичко се отваря на цял екран.
Лично за моя вкус, дизайна е уникален. Иначе нямаше да си го взема :)
Има си WiFi, което ползвам с голямо удоволствие:) И не забравяйте, че все пак за качеството на телефона, говори цената, колкото и някои да не им се иска да е така. При положение, че държи цена, значи е качествен модел. И все пак за ввсеки според нуждите !
Ако някой се опитва да гъзарее с телефон е за смях, защото си признава, че за него телефона е лукс. За мен е просто телефон, какъвто и да е !
И двата телефона са с 3.15 мегапиксела камера
а тези, които твърдят, че N80 не правел хубави снимки, мога само да се изсмея. С колега ги сравнявахме при едни и същи условия и правят еднакви снимки.Дисплея е неповторим.
С тази резолюция нямам приложение, което да ми се отваря на половин екран, както се носят слухове. Всичко се отваря на цял екран.
Лично за моя вкус, дизайна е уникален. Иначе нямаше да си го взема :)
Има си WiFi, което ползвам с голямо удоволствие:) И не забравяйте, че все пак за качеството на телефона, говори цената, колкото и някои да не им се иска да е така. При положение, че държи цена, значи е качествен модел. И все пак за ввсеки според нуждите !
Ако някой се опитва да гъзарее с телефон е за смях, защото си признава, че за него телефона е лукс. За мен е просто телефон, какъвто и да е !
Zdravei - iskam da tepopitam kolko normalno izdarja bateriqta ako e na 2 godini?
Имах Н80-като нов ми издържаше 1 ден в най-добрия случай,най често едва 10 часа докарваше...Но това е един от малкото му минуси,иначе съм много доволен.