N80
Re: Nokia N80
А аз си мисля даже че е евтин, трябва да е с поне 200-300 лева по - скъп, нали е nokia.....
Това,че е Нокиа не значи,че трябва да е скъп.Цените давани от тях при представяне на даден модел са доста конкурентни,но за съжаление тук изкуствено завишават цените.В някои източни държави телефоните могат да се открият на същите цени дадени в началото от Нокиа,дори без ДДС и такива работи,които по принцип се прилагат на всеки продукт.
Днес се сдобих най-накрая с това великолепно бижу.... НЕВЕРОЯТЕН !!!
В Германос е 1290лв.
В Германос е 1290лв.
Е,как е телефона?Нещо по-подробно.Ако можеш направи и едно тестче.
-
- Регистриран: 22 фев 2006, 08:53
кажи какви са ти впечатленията...камерата как се справя?
А какви са слушалките в комплекта?
А какви са слушалките в комплекта?
Слушалките са много газарски има и адаптер отделно за такива по твой избор.Камерата не е не6то супер,но за телефон е доста добра.За съжаление уайърлеса неще да се разбере с Асуса на компира ми ама нейсе.Борбата продължава.Иначе телефона,като за първи ден употреба е добър и естествено гали и самочуствието :)
-
- Регистриран: 07 май 2006, 22:32
vseki koito misli 4e tazi nokiq ne e dobra e ili drusan ili lud ili i dvete za men tova e nai dobriq gsm v bg
Хайде някой които си го е купил да каже впечатленията си тука. Как е телефончето добре ли се даржи как е камерата, батерята бавно или барзо работи операционата му ситема Wi-Fi -то как е, абе квот се сети :))) Че съм си го набелязал този телефон. 10х предварително.
samo 6te ti kaja 4e az sam s N70 i sam bezkraino dovolen
a za tozi e prosto strahoten predpolagam
a za tozi e prosto strahoten predpolagam
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ