N80
Re: Nokia N80
Еми телефончето е доста добро ммого глезотийки има, камерата можеше да се справя малко по-добре като за 3.2 МП - нещо и куцат снимките в намалена светлина. За батерията още не мога да кажа защото още не съм направил първите 3 зареждания от по 12 часа всяко но май около 3 дена й давам. Пробвах и Вифи-то бачка перфектно. Проведох и видео разговор - ок е. Доволен съм от телефона.
-
- Регистриран: 22 фев 2006, 08:53
Zna4i kamerata ne e tolkova zle kolktoto pisha po forumite...
ZA wifi-to pla6ta li se ne6to?
i tova phnp kakvo zna4i?
ZA wifi-to pla6ta li se ne6to?
i tova phnp kakvo zna4i?
в софия има доста безплатни wifi точки, главно в кафета, барове и ресторанти. бързо и лесно може да си направиш и домашна безжична мрежа. за да ползваш UPnP ти трябва и друга такава техника - с адаптер към системата за домашно кино, може да изпращаш към нея музика и снимки от телефона... има и компютърен софтуер за това - Windows Media Connect или Twonkyvision Media Server
а според вас дали си струва ж сравнение със SE P910 аз имам такъв и се чудя дали е добра замяна м/у двата тела ?? дайте мнение :))
Като функции са доста близки освен QWERTY клавиатурата и тъчскрийна.Според мен ако не ти се чака Р990 този е добър заместник на сегашния ти.
а според теб кога схте излиза SEP990 ?? работата е там 4е имам 1GB карта кум SE и не ми се копува на ново ::) но ако този е по-добър от 990 ми кажете мнение?? мерси :))
В последно време се заговори за пускане през юни/юли,но на мен не ми се вярва.По-вероятно е това да стане към началото-средата на есента.MiniSD картите вече не са толкова скъпи-1GB е към 80-90 лв.Най-добре е да разгледаш лично Нокиата,може и да ти хареса.
ами май това ще най добре но преди сам ползвал нокиа 6630 софта да не почти сащия но ще отида и ще я разгледам и разцъкам туото е че няма да мога да видя и да пробвам сичките и функзии за да ги жидя ще триабва да си я взема ина1 няма начин ааа исках да питам софта на 6630 някои от програмките ще варват ли на таз нокиа ?? да не се окаже като на нокиа 9500 софта от 9210и не става ::)? мерси за мненията ::)
Досегашните програми не стават на новата версия на Symbian,но вече има добро количество програми,които за съжаление са trial версии с изключение на една-две,има и доста теми.Целият наличен софтуер може да се свали от тук:http://www.symbian9.com
кажете за прогноза за цена на NOKIA N80 след 2 месеца. Thanx:)