N82
Re: Nokia N82
1000 процента че след няколко месеца този телефон ще е 600 лв поради простата причина че все повече телефони с такава камера има и продалжава да излизат на пазара.аз съм луд фен на samsung но този телефон определено си заслужава вниманието
приятел и представа си нямаш xenona какви чудеса прави
600лв няма да стигне в билизките месеци със сигурност ! Освен камерата телефона предлага и доста други неща . И при положение ,че някаква смешка като К850 струва 700лв. , цената от 860лв. ми звучи направо перфектна.
Здравей MaxMaraa, ползваш ли още N82, сега като мина малко време какво ти е мнението за него? Мога да го взема доста изгодно и затова питам..-:)
някъде го гледах платинум с метален корпус
Телефона не го ползвам аз, а моя приятел, но мога да ти кажа че това което съм видяла, в моментите които съм го разглеждала, е прекрасно ! Има си всичко и това всичко работи чудесно. Ако имаш конкретни въпроси, питай, ще проверя веднага и ще ти пиша !
Благодаря ти че ми отговори,...за съдържанието на тела не се съмнявам и аз го разглеждах много подробно и моето мнение е силно положително. Въпроса ми е най-вече за сглобката (казаха ми че бързо ставал "скърцалник и се разхлабвал" каквото и да значи това) и трайността на батерията..?
Незная какви са представите за скърцалник на човека, който ти го е казал, но за мен, тази конструкция не боже да бъде скърцаща, просто няма кое да и скърца. Батерията е много добра, но както знаеш , скъсваш ли го от употреба, ден-ден и половина, най-много ! Приятелят ми го ползва само за разговор, батерията му издържа 4-5 дни.
Е, всъщност може би за различните хора са важни различни неща..скърцало много капачето на батерията и бутоните за приемане и спиране на разговор и т.н. Ще го взема (от Полша), връзва ми се около 800лв с разкодирането
Днес си купих n82 и искам да попитам хората, които вече имат такъв телефон дали имат проблеми с D-pad. Моя се мести целия и някакси няма тактилност. Особено дясната посока е много трудна за натискане, защото пръста ми опира в мултимедийния бутон. Та въпроса е при всички ли е така или само при мен? И още един въпрос ако е възможно към знаещите. Понеже за пръв път използвам смарт телефон, как мога да го свържа в интернет през wifi рутера ми в къщи. При опит за свързване ми дава, че мрежата е свързана но казва "The service is not available for this terminal"