N82
Re: Nokia N82
iskam da kupq N 82 za 500 lv pi6ete na [email protected]
Re: Nokia N82 батерия?
И аз чета от една седмица наляво и надясно и не мога да намеря инфо от първа ръка. Определено съм си го харесал този тел., но много ме мъчи това, че батерията е проблемна. Даже и тема пуснах да питам за Н82 и Е66 за тези които ги имат, ама ебаси майтапа - никой не ми отговори, но иначе да се джавкат и да се самоизтъкват не можеш ги спря...майната му каквото е такова, аз до другата седмица ще трябва да го купя надявам се и ще кажа как е поне това, но ако се прееба с тоя тел ще се разсърдя на целия форум :-)))))
хеее
пи4ове да го зимам ли тоя телефон какво ще ме посаветвате ше си го зимам за губене на време не ми е нужен за работа а за нет за джиткане наи ве4е да имам кво да правя когато нямам какво да прая:) благодарен щте сам ако кажете дали си заслужава и е як
kiroo много си прав и точно това че никой не споменава нищо за батерията ме кара да мисля че не струва!!! Иначе до сега да са се похвалили :) По принцип това може и да не е недостатък за хората които са свикнали да си зареждат телефона всяка вечер, просто аз не съм от тези хора, по някой път нямам възможност да го зареждам всяка вечер и не на последно място не ми се занимава!!! За тези пари трябва да кара по 2 дена минимум на тежко ползване!
За батерията ще ти кажа че като всеки подобен телефон не държи много,но особено и след последния ъпдейт спокойно ще те изкара 2-3 дена при яко човъркане.
в такъв случай би ли споделил твоят N82 например след последния ъпдейт на софтуера колко държи, на колко време му зареждаш батерията, интензивно ли го ползваш или не :)
Re: Nokia N82
imam n82 veche 4meseca predi tova imah 10meseca n95 no 82-kata e varha. mnogo dobar wi-hi , slojil sam si garmin i gps-sa hvashta navsikade . za 79-kata neznam no n82 e mnogo ama mnogo dobar.
Както вече написах 2-3 дена издържа без проблем.Ако и не ползвам Wi-Fi може и до 4 да стигне.Игри рядко играя,говоря не повече от 20-30 минути на ден,гледам често клипове и доста сърфирам което направо го скапва,ГПС-а вече почти не използвам,правя често снимки, а дали от последния ъпдейт сякаш и звука доста се подобри.Не знам как може да се чуди човек за този ГСМ.За парите си няма аналог.Недостатък за мен е дължината му но с това се свиква.
Благодаря ти за изчерпателните отговори! За мое голямо съжаление след като си поиграх с него в магазина се оказа че копчетата са ми много неудобни за писане на смс примерно :( С голямo съжаление се отказах от този телефон и ще си взимам E71