N82
Re: Nokia N82 батерия?
И аз благодря за инфото, тъкмо се бях отчаял, че никой няма да сподели за батерията, ама щом кара 3 дена като не ги джиткаш екстрите, става...а иначе за формата точно това ме кефи, че с тия копчета е много грозен :-DDD ама сега големия майтап е че глобул го дават на промоция, но....нямат наличности...това ми е любимо - шиб***те византийци продължават да се гаврят...отидох и в ментел и те го нямат...така че сега се почва едно чаканеее...
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
tazi nokia se namira nai trudno,tva dopalnitelno q prai unikalna... :d.po malko xora 6te go imat tva biju...
Re: Nokia N82
Някои пазарувал ли е от NPHONE? Коректна фирма ли са...и ако не са даите съвет от къде да си купя телефона за до 620 лв(финландски,без значение за цвят)
В Бургас на 2 места намерих черен n82 649-659 лв без промоция -на едното място имаше черни с мадеин филанд, мадеин нокиа -на външен вид никаква разлика. В хенди разправят че мадеин нокиа били уж ментета. Трянвало да пише мадеин германия,филандия или унгария
В Бургас на 2 места намерих черен n82 649-659 лв без промоция -на едното място имаше черни с мадеин филанд, мадеин нокиа -на външен вид никаква разлика. В хенди разправят че мадеин нокиа били уж ментета. Трянвало да пише мадеин германия,филандия или унгария
---------------------------------------------------
не мога да го закача към безжичния ми рутер. Тоест закача се, пингвам телефона от компа но не мога да влизам в интернет. СЛожил съм му настройки също като на компютъра(с различно IP разбира се) но връзка към нета няма. Дайте акъл плз.
---------------------------------------------------
не мога да го закача към безжичния ми рутер. Тоест закача се, пингвам телефона от компа но не мога да влизам в интернет. СЛожил съм му настройки също като на компютъра(с различно IP разбира се) но връзка към нета няма. Дайте акъл плз.
v koi magazin v bs go nameri made in finland za 650 lv???
1. големия магазин срещу макдоналс -кино родина беше преди 659 -нещо такова 1 етаж вдясно от входа. там е мадеин финландия
2.по фердинандова от светофара последния магазин за gsm в ляво "медиабокс" 649 лв. или даже по малко. По принцип е изложен там мадеин нокиа -ти си поискай мадеин финландия , ако има ще ти дадат. на мен ми дадоха. Не ме цитирай плз. ако отидеш в магазина.
2.по фердинандова от светофара последния магазин за gsm в ляво "медиабокс" 649 лв. или даже по малко. По принцип е изложен там мадеин нокиа -ти си поискай мадеин финландия , ако има ще ти дадат. на мен ми дадоха. Не ме цитирай плз. ако отидеш в магазина.
Моля за съвет:Падна ми батерията до край и след това отказа да се зарежда пък камо ли да се включи телефона.Ако някой си има идея нека драсне някой ред.
пробвай да извадиш батерията 20 сек. и пак я сложи - пробвай да заредиш