N82
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Re: Nokia N82 батерия?
4e ti ot kade razbra be??? i kvo tolkova golqmo zna4enie ima koi s kav nik e???kade po izmisleni nikove ima
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Re: Nokia N82
nqkoi da kaje osven "Garmin Mobile XT" kakav drug soft moje dase slaga na tozi telefon??? Znam 4e stava i "Route 66" no ot kade moga dago izteglq i imali karti za nego? "Tom Tom" ne staa ve4e razbrax.
Re: nokia N82
Някои пазарувал ли е от NPHONE? Коректна фирма ли са...и ако не са даите съвет от къде да си купя телефона за до 620 лв(финландски,без значение за цвят)
От София. Аз питак фирмата за малко подробноски за телефона(производство и цвят) и ми пасват, но нз как стои въпросът със сервизите(дали са коректни)...
TUP4O,Apolon25 правилно ти прави забележка!
za 3 dena при нонстоп изпиваме на мозъка не е блокирал нито един път. Не мога да му свикна на клавиатурата. Прекалено е хлъзгав в ръката за моите разбирания.
Каква е ситуацията с картата на телефона? До колко голяма карта потдържа? Вярно ли е че като сложиш по голяма карта работи по бавно? Какви са най бързите карти за телефона? Можеш ли да имаш няколко карти с различни приложения и примерно потрябва ти някое -сменяш картата
Искам да добавя и още 1 въпрос към предишния пост...Има ли карта само на България, че еначе мн памет отива с тази за европа?