N82

sports_man
Регистриран: 15 окт 2007, 11:19

Re: Nokia N82

Мнение от sports_man » 19 дек 2008, 22:10

Е че ти коя камера искаш да ти тръгне???
Нали говорим за входящо видео повикване...?

ПС:Уточнисе.

gydi
Регистриран: 28 юли 2007, 17:52

Мнение от gydi » 20 дек 2008, 10:16

Малката камера отпред. За входящо позвъняване. Как да се забрани?

Iliyavet
Регистриран: 27 сеп 2008, 17:24

Мнение от Iliyavet » 18 яну 2009, 23:06

здравейте,от един месец имам нокиа н82,но не знам как да сложа дата и час на снимките като снимам???
някаква идея?
благодаря ви предварително

venkain
Регистриран: 11 фев 2007, 14:38

Мнение от venkain » 19 яну 2009, 15:23

При мен се получаваше така заради магнитното капаче на калъфчето. То лъже сензора на камерата.

bn1981
Регистриран: 16 сеп 2008, 17:57

Мнение от bn1981 » 19 яну 2009, 15:30

Някой има ли си идея защо когато включа телефона,ми изписва,че ИНСТАЛИРА нещо и след няколко секунди ми изписва,че не може да се инсталира и да отида в мениджър приложенията и оттам. Някой има ли си идея защо така се получава.

joropop
Регистриран: 19 май 2008, 20:33

Мнение от joropop » 24 яну 2009, 18:21

NE SE 4UDETE - TOVA E TELEFONA:) VZIMAITE DOKATO IMA 4E AZ GO KUPIX POSLEDNIQ OT TECHNOPOLIS!!! TOLKOVA 4ETOX ZA NEGO I SE RE6IX NAI NAKRAQ DA SMENQ N73 S N82 I SAM MNOGO DOVOLEN - PROSTO ME 6OKIRA NI6TO OB6TO S N73. NE SE 4UDETE AMI DEISTVAITE SAMO 4E 4ERNIQ VARIANT I ZADALJITELNO "MADE IN FINLANDIA" TOVA NE GO PROPUSKAITE DA NE VZEMETE NQKOE KITAI4E :PPPPP

jaleika
Регистриран: 01 окт 2007, 00:12

Мнение от jaleika » 30 яну 2009, 11:56

pravi taka za6toto si se opital da instalira6 ne6to a to ne e stanalo i sega kato vklu4i6 tela se opitva pak da go instal

Ikonn
Регистриран: 01 фев 2007, 09:34

Мнение от Ikonn » 31 яну 2009, 18:14

Приятелю мой, относно "китайчето"... аз точно такова "китайче" си имам от февруари 2008... толкова е китайче, че дори под цифровите бутони освен буквите на латиница имам и йероглифи. За година ползване телефона не е скръцнал дори, камо ли да се обели панел, или нещо по-сериозно. Не знам кой ви набива в главите, че ако не е Made in Finland, е менте.
Относно другото - наистина, това все още си е, за мен поне, най-добрата Nokia на пазара. Всичко си му е повече от добре, не ми се е налагало дори да инсталирам допълнителен GPS софтуер, Nokia Maps съм го ползвал не знам вече колко пъти в София, Варна и т.н., работи си перфектно. Камерата... ами, няма какво да говоря за камерата, просто трябва да снимате в абсолютна тъмнина, за да разберете колко по-напред е от другите. На дневна светлина снимките си стават точно каквито и трябва да се очаква - перфектни, като се има предвид, че е телефон, а не професионален фотоапарат... но не знам кой и ще си купи тоя телефон, и който и да е друг, с очакването снимките да са на нивото на снимките, правени с професионална фотографска техника. За работата на процесора - малко преди да си го купя, значи сигурно е било януари 2008, гледах един клип, някакъв стартира 128 приложения на телефона в опит да го накара да забие... и не можа. Аз пробвах с малко над 100, нарочно, само за да видя дали наистина е толкова добър, колкото беше на този клип... ами, да, толкова добър е. Батерията ме изкарва нормално по 3 дни, с около час разговори на ден, горе-долу толкова нет, двайсетина снимки, малко музика - нормално ползване като за всеки ден, а иначе веднъж ми се наложи да го понатоваря - изтрая колкото да заснема час и половина видео (бяхме на концерт), да направя няколко снимки след това (понеже беше вечер, се наложи светкавица, което изяде батерията след час и половина видео), и 2 обаждания за около 10 мин общо. Вярно, сега някой ще каже "олеееее, само толкова ли"... ама час и половина видео си е един филм да заснемеш, никак не е малко. Според мен, като за телефон с тези функции, този дисплей, и най-вече тази светкавица, 3 дни си е напълно нормално.
За малко да забравя - бутоните. Ами, на мен ми беше достатъчен по-малко от един час за да свикна, изобщо не са толкова неудобни, колкото изглеждат, има си достатъчно разстояние между тях, няма да натискате по два едновременно.

sports_man
Регистриран: 15 окт 2007, 11:19

Мнение от sports_man » 01 фев 2009, 12:59

Ей т'ва се казва изчерпателено и точно описания на този телефон(и аз съм с такъв).Напълно те подкрепям,но с леки изключения...невиждам как ще пуснеш 100 или над 100 приложения на един път,незнам дали ще може телефона да поддържа толкова мн отворени приложения,но какво толкова би отворил че да имат поне 100...

Ikonn
Регистриран: 01 фев 2007, 09:34

Мнение от Ikonn » 01 фев 2009, 17:09

Поддържа, убедих се лично, нали това казвам, че нарочно опитах, и на мен ми изглеждаше невъзможно като гледах клипа първо, и насвалях сума приложения, каквито ти дойде на ум, само за да видя дали е истина.

Отговори