N85
Re: Nokia N85
Някой знае ли от къде да си кача добра навигация(роут,гармин и т.н.)линкове,мерси...
http://www.smartphones-world.com/forum/viewtopic.php?t=12695
Здравейте...Ако може да попитам кой тел. бихте предположили - Nokia N95 8GB (този с новата батерия -1200mAh) или Nokia N85.
Едно което е + за мене е големият екран на N95 8GB.Може и да е по голям само с 0.2 инча
но... + при N85 е това че екрана му изкарва
ВЕЛИКОЛЕПНИ цветове..
Така..ако може да знам кой снима по добре..
не ме мислете за ИДИОТ защото знам че и двата тела са с една и съща 5mp Carl Zeiss
камера... :) моля помогнете :)
Ааа,да...ако може да попитам има ли някакъв РИСК да ми донесат РАЗВАЛЕН
телефон ако го поръчам от Интернет (смисъл от този сайт) Защото, ако ми дадът развален тел. как ще докажа че аз съм закупил телефона и че е закупен от там..? Кой ще ми подпише документите..? или това става като ми донесът телефона ??? Много МОЛЯ кажете и помогнете :/ :)
Едно което е + за мене е големият екран на N95 8GB.Може и да е по голям само с 0.2 инча
но... + при N85 е това че екрана му изкарва
ВЕЛИКОЛЕПНИ цветове..
Така..ако може да знам кой снима по добре..
не ме мислете за ИДИОТ защото знам че и двата тела са с една и съща 5mp Carl Zeiss
камера... :) моля помогнете :)
Ааа,да...ако може да попитам има ли някакъв РИСК да ми донесат РАЗВАЛЕН
телефон ако го поръчам от Интернет (смисъл от този сайт) Защото, ако ми дадът развален тел. как ще докажа че аз съм закупил телефона и че е закупен от там..? Кой ще ми подпише документите..? или това става като ми донесът телефона ??? Много МОЛЯ кажете и помогнете :/ :)
Това не ме интересува много :)
Значи предпочиташ телфона ти да щрака и да не можеш да го отваряш?!
Все пак Н85 е по-добрият избор, поне за мен.
Все пак Н85 е по-добрият избор, поне за мен.
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Аз също бих избрал N85, по-актуален е. За интернет магазините не се притеснявай. Документите ти ги носят при доставката, а и имаш срок, в който можеш да върнеш телефона.
Че защо да не мога да го отварям ?
Явно не си виждал N95 8GB, каквито аз съм държал. Не е за говорене нараво.
При мен сглобката на N85 e меко казано ужасна, телефона е нов прави супер снимки, дисплейя и функциите са много добри, но скърца ужасно много и задния капак и бутоните под дисплея, направо това ме дразни и ще го махна именно заради това, на пипане е все едно държиш евтина разскърцана играчка.