N86 8MP
Re: Nokia N86
Колко ли са платили Нокиа за наградата, най-добър камерафон ;)
Според теб оправда ли камерата високото очакване?
-
- Регистриран: 18 авг 2006, 11:51
Уф, написах ти едно дълго обясниние ама нещо се е затрило. С две думи - първо не съм работил с тел-а и няма как да ти кажа в реални условия как снима и да го сравня с други представители. Второ, за какво високо очакване говорим като скоро излизат и 12МП. Така или иначе Нокия никога не са били лидер в пикселите, и който ги гледа тях отдавна обръща внимание на други марки. Въпреки това снимат страхотно видео, а N93i на един приятел още ми е от любимите. Ако има добра настройка, телефона ще прави наистина добри снимки. Мисля че на цената на която излезе, и която сигурно скоро ще падне, телефона ще намери достатъчен брой купувачи. Другото мнение ми беше много по-смислено, но щом някъде изчезна явно започва доста да ми се спи.
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
И на мен N93 ми е от любимите модели на Nokia, дори може би най-добрият за мен.
Но както очаквах N86 e поредната закъсняла боза.
''На изкуствена светлина N86 8MP е в челната тройка, но при снимане на светло изостава от конкуренцията.''
Явно освен пикселите са внедрили и променливата бленда като рекламен трик...
Но както очаквах N86 e поредната закъсняла боза.
''На изкуствена светлина N86 8MP е в челната тройка, но при снимане на светло изостава от конкуренцията.''
Явно освен пикселите са внедрили и променливата бленда като рекламен трик...
Високото очакване идва от странното решение, телефона да бъде обявен за най-добър камерафон на годината, още месеци преди излизането му.
И след като Нокиа закъсня доста със своя 8MP телефон, се очакваше да е нещо по-добро, но...
И след като Нокиа закъсня доста със своя 8MP телефон, се очакваше да е нещо по-добро, но...
При мен точно дизайна на всеки един модел ми прави впечатление най-много и ако от пръв поглед любов няма, забравям за модела. За този специално две думи:
Хаос и Анархия
Хаос и Анархия
Като ходих да разглеждам телефона и питах, може ли да го взема без ДДС. Много дружно ми отговаряха:: НЕ НЕ . Добре, че ги послушах.
След един месец ще си го цъкам за 600лв.
След един месец ще си го цъкам за 600лв.
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Тая награда беше пълна пародия и това беше ясно още преди излизането на N86. Няма как наистина да я заслужи телефон, който дори не е излязал на пазара. Всичко е от brand-a. Все пак хората гледат на тоя телефон ''WOW 1-я 8mpx на Nokia! Трябва да се купи!!!'', макар че реално Samsung, SE и LG имаха по-добри модели още от догодина...
Като гледам и на ревюто в джиесемарената как са го насосали... ''The i8510 INNOV8 is no longer the top Samsung smartphone or cameraphone, but it's still keen to tackle the Nseries newcomer. And by the looks of it, the N86 8MP has quite some to learn from its Symbian rival in terms of image quality. ''
Какво да се очаква от Nokia... стария N85, но с камера с по-висока резолюция = нов модел.
Като гледам и на ревюто в джиесемарената как са го насосали... ''The i8510 INNOV8 is no longer the top Samsung smartphone or cameraphone, but it's still keen to tackle the Nseries newcomer. And by the looks of it, the N86 8MP has quite some to learn from its Symbian rival in terms of image quality. ''
Какво да се очаква от Nokia... стария N85, но с камера с по-висока резолюция = нов модел.