N9
Re: Nokia N9
[Quote]Точно от теб jorjino не очаквах да кажеш това при условие че си ползвал н900,посочи една причина по която човек да избери друга OS [/Quote]
Не си ме разбрал правилно.
Като цяло съм безкрайно доволен от Н900, но съм недоволен от Нокия заради неуредиците и това, че не обърнаха внимание на Маемо/МееГо ОС, която поне за мен е много по-иновативна от Андроид и АйОС взети заедно.
Разбираш ли - като си закупиш телефон, компютър или друга техника, искаш да можеш да разчиташ на производителя за гаранция, ъпдейти и да знаеш, че той се грижи за теб.
За съжаление Н900 не бе завършен по време на пускането му на пазара, и трябваше да разчитаме на ъпдейти за някои прости функции... Които в крайна сметка дойдоха, но от страна да задружния форум - maemo community.
Много се надявам това да не се слуичи и с Н9.
Като цяло съм безкрайно доволен от Н900, но съм недоволен от Нокия заради неуредиците и това, че не обърнаха внимание на Маемо/МееГо ОС, която поне за мен е много по-иновативна от Андроид и АйОС взети заедно.
Разбираш ли - като си закупиш телефон, компютър или друга техника, искаш да можеш да разчиташ на производителя за гаранция, ъпдейти и да знаеш, че той се грижи за теб.
За съжаление Н900 не бе завършен по време на пускането му на пазара, и трябваше да разчитаме на ъпдейти за някои прости функции... Които в крайна сметка дойдоха, но от страна да задружния форум - maemo community.
Много се надявам това да не се слуичи и с Н9.
-
- Регистриран: 05 яну 2011, 17:04
[Quote]публикувано от jorjino
Много се надявам това да не се слуичи и с Н9. [/Quote]
Да така е относно за поддръжката от страна на нокиа,иначе н9 ще дефилира към края на декември у нас не мога да намеря линка в момента но Бг.е сред избраните страни за дистрибутор на н9
Много се надявам това да не се слуичи и с Н9. [/Quote]
Да така е относно за поддръжката от страна на нокиа,иначе н9 ще дефилира към края на декември у нас не мога да намеря линка в момента но Бг.е сред избраните страни за дистрибутор на н9
Няма да има приложения. Не забравяйте това.
-
- Регистриран: 05 яну 2011, 17:04
[Quote]Няма да има приложения. Не забравяйте това. [/Quote]
В какъв смисъл няма да има приложения,то си има влезни в ovi store и разгледай.Отделно маемо обществото са започнали да присбособяват по-използваните аплицации от н900 за н9.Въпрос на време е девлоперите да подхванат тази OS и да почнат да излизат приложения.Така беше за н900 ще се случи същото и с н9
В какъв смисъл няма да има приложения,то си има влезни в ovi store и разгледай.Отделно маемо обществото са започнали да присбособяват по-използваните аплицации от н900 за н9.Въпрос на време е девлоперите да подхванат тази OS и да почнат да излизат приложения.Така беше за н900 ще се случи същото и с н9
Малцина са тези, които биха писали приложения за платформа, която е убита още преди да се роди от самия производител на първото и последно устройство, не мислиш ли? Ти би ли писал приложения за устройство, което няма да се продава в САЩ, Великобритания и други големи пазари?
Хора, мислете малко. Покрай MeeGo, както и покрай Maemo, никога няма да има истинска екосистема, както има при iOS, Android и Windows Phone.
Хора, мислете малко. Покрай MeeGo, както и покрай Maemo, никога няма да има истинска екосистема, както има при iOS, Android и Windows Phone.
Със сигурност няма да има толкова много приложения както за Android или iOS, дори и по-малко от тези за Symbian. Едно обаче е сигурно - 95% от всички тези приложения са абсолютно безмислени, останалите 5%, които всеки би ползвал в ежедневието съм убеден, че ще ги има за Meego. Ако разглеждаме устройството - уникалена изработка като материали и иновативна управлени. Има си косури, но съм сигурен, че ще намери много почитатели...дори само заради това, че може би е последносто устройство на Nokia с MeeGo. Интерсно ми е мнението Ви, като му направите обстойно ревю. Това, което прочетох от колегите ви в други сайтове е доста позитивно, а лично и аз ще се изкефя да си "поиграя" с това устройство. :)
още не е ясно кога ще е в бг може и да е догодина.
Много ми е интересно да ви попитам какво толкова харесвате в meego,при положение че на пазара има много по-добри предложения?
Хип е. Следва се онази тийнейджърска логика "моето не трябва да е като на всички останали, трябва да съм различен".
Има цяла такава житейска философия, според която немалка група от странни хора прави всичко с идеята "да се различава".
http://ow.ly/6ZLQN
Доста яко, а?
Има цяла такава житейска философия, според която немалка група от странни хора прави всичко с идеята "да се различава".
http://ow.ly/6ZLQN
Доста яко, а?
има много интуитивен интерфейс.
вече се появиха много ревюта на n9 и ако ги прочетеш ще разбереш защо всички са нещо като обяснение в любов към телефона.
вече се появиха много ревюта на n9 и ако ги прочетеш ще разбереш защо всички са нещо като обяснение в любов към телефона.