N9
Re: Nokia N9
[B]Пускам и тук пост-а ми от темата за Lumia 800[/B] ;) -
[Quote]Всичко което до този момент е впечатлило толкова много хора в Н9, това за което толкова много го хвалят и т.н. няма нищо общо с МееГо.
Това е SwypeUI-я, който си е изцяло разработен от Нокиа.
И още нещо, от компанията казаха не веднъж че ще има и занапред у-ва с този UI!
Така че, никой не спори за това какво е можело да бъде бъдещето на телефоните от тип-а на Н9 ако от Нокиа бяха заложили всичко на тях, но определено е грешка да се мисли че са убили каквото и да е на този етап.[/Quote]
Владо, пипни на живо телефона и го разцъкай малко, и после пак пиши кое как било на хартия...(cyber)
[Quote]Всичко което до този момент е впечатлило толкова много хора в Н9, това за което толкова много го хвалят и т.н. няма нищо общо с МееГо.
Това е SwypeUI-я, който си е изцяло разработен от Нокиа.
И още нещо, от компанията казаха не веднъж че ще има и занапред у-ва с този UI!
Така че, никой не спори за това какво е можело да бъде бъдещето на телефоните от тип-а на Н9 ако от Нокиа бяха заложили всичко на тях, но определено е грешка да се мисли че са убили каквото и да е на този етап.[/Quote]
Владо, пипни на живо телефона и го разцъкай малко, и после пак пиши кое как било на хартия...(cyber)
Вероятно и впечатленията ми от батерията са от "хартия". :X
Грам не ми се спори защото няма за какво просто...
В ревютата на Engadget и Slashgear няма никакви оплаквания от батерията на телефона, а и не случайно давам за пример точно тези два сайта.;)(cyber)
Та, спри с тея глупости и замълчи поне докато не ти се появи възможност както казах, първо да пипнеш и разцъкаш телефона.(yes)
В ревютата на Engadget и Slashgear няма никакви оплаквания от батерията на телефона, а и не случайно давам за пример точно тези два сайта.;)(cyber)
Та, спри с тея глупости и замълчи поне докато не ти се появи възможност както казах, първо да пипнеш и разцъкаш телефона.(yes)
Мина 1 седмица от както го ползвам телефона.Първи впечатления -много дубър дизаин ,дисплей сравним с "super amuled" грам не му отстъпва , невероятен интерфейс.Има програма за управление с жестове "my moves" работи на 6. Батерията кара около 3 дни с доста натоварване примерно 1ч разговори,постоянно вкл wf и браузване в интернет.Качих му около 70 aps.работи без никакво забавяне. Интернет браузера работи на 6 Утре ще го пробвам при същите условия но с 3.5гс на мтел.
-
- Регистриран: 30 окт 2008, 10:29
Не знам защо зравнявате с i9100 този самсунг е пълен боклук. Аз имах такъв за седмица. Това което не можах да свикна е звука му който сякаш се процежда през канализационна тръба :)
А тази Нокия тук е върха. Надявам се бързо да и падне цената(woo) Искам я!!!
А тази Нокия тук е върха. Надявам се бързо да и падне цената(woo) Искам я!!!
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Добър ден, (coffee) можеш ли да ми кажеш какво е качеството на звука в говорителя/те ако е стерео и в слушалката? Това ще е новия ми смарт за 2012.:)
Говорителя е моно, намира се в долната част на телефона,изглежда доста голям но звукът е сравнително слабичък ,може би с следващ абдейт да го усилят.Иначе качеството на разговори е на много добро ниво даже и в шумна среда,оригиналните слушалки също звучът много добре, но на мен са ми малко неудобни , по големи са .
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Как установи,че е моно звука?
Имах впредвид говорителя за званене че е моно,другият ми телефон е като твоя ,там е стерео.
При GloBul се очаква да се появи февруари 2012г.. Надявам се МТел да са малко по-бързи, но обикновено се появяват едновременно, ако няма оператор с ексклузивитет.