N9
Re: Nokia N9
Още една снимка на белия вариант -
http://www.flickr.com/photos/sheridan01/6292648926/sizes/l/in/photostream/
(cyber)
http://www.flickr.com/photos/sheridan01/6292648926/sizes/l/in/photostream/
(cyber)
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Много красив телефон а белия вариянт, ще е още по скъп...дисплея му е много интересен леко извит, мисля че Нокия лека полека се оттърсват от зимния сън в, който бяха.:D
@fillip, не че е от голямо значение за мен, но разбрах че не снима 1080HD видео иначе, какво е качеството на снимките?
@fillip, не че е от голямо значение за мен, но разбрах че не снима 1080HD видео иначе, какво е качеството на снимките?
-
Вижте какво ми пратиха на пощата за тая Нокиа н9:http://www.auvice.com/products.asp?id=4358
Дали да не пробвам от там да си я купя отключен 399$?
Дали да не пробвам от там да си я купя отключен 399$?
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
552.496 лв.? +доставка 37.30 лв.?
-
Това си е около 600лв наполовина от цената на,която идва тука има и ва риянт да играя на търг в тоя сайт today's closeout!
p.s. Имай предвид, че има начин да избегнеш и шипинга като го поръчаш, като подарък!:D
p.s. Имай предвид, че има начин да избегнеш и шипинга като го поръчаш, като подарък!:D
-
- Регистриран: 05 яну 2011, 17:04
[Quote]
Това си е около 600лв наполовина от цената на,която идва тука има и ва риянт да играя на търг в тоя сайт today's closeout!
p.s. Имай предвид, че има начин да избегнеш и шипинга като го поръчаш, като подарък![/Quote]
Цената е добра иначе колега проблема ни е на нас българите че единствената причина която ни удоволетоврява като купим някой продукт е гаранцията.Не сам запознат специално за този сайт как са условията но все пак това е извън пределите на родната ни страна,макар че като се замисля понякога чуждите фирми са много по коректни от нашите.Не знам какво да кажа дали да рискуваш да си го поръчаш,най-добре е да поразровиш в гуглето за отзиви за този електронен сайт.Аз нямам толкова финанси за да купя,първо трябва да продам моя н900 и тогава да се замисля за н9
p.s. Имай предвид, че има начин да избегнеш и шипинга като го поръчаш, като подарък![/Quote]
Цената е добра иначе колега проблема ни е на нас българите че единствената причина която ни удоволетоврява като купим някой продукт е гаранцията.Не сам запознат специално за този сайт как са условията но все пак това е извън пределите на родната ни страна,макар че като се замисля понякога чуждите фирми са много по коректни от нашите.Не знам какво да кажа дали да рискуваш да си го поръчаш,най-добре е да поразровиш в гуглето за отзиви за този електронен сайт.Аз нямам толкова финанси за да купя,първо трябва да продам моя н900 и тогава да се замисля за н9
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Email: [email protected]
We normally respond to all enquiries within 1 working day.
Tel: [Quote][u]+0086[/u][/Quote]2123780077 ( China)
Address:
7/10 shenzhou mansion, wuding west road,jing an district
City: ShangHai
[Quote][u]Country: China[/u][/Quote]
Postal code: 200042
(no)(no)(no)
We normally respond to all enquiries within 1 working day.
Tel: [Quote][u]+0086[/u][/Quote]2123780077 ( China)
Address:
7/10 shenzhou mansion, wuding west road,jing an district
City: ShangHai
[Quote][u]Country: China[/u][/Quote]
Postal code: 200042
(no)(no)(no)
искам да помоля някой от собствениците на този телефон да каже музикалния плеър има ли еквилайзер или е като н900.батерията как се държи,навигатора,камерата как е от към снимки.искам да го купувам и заслужава ли си да се разделя със н8 и да минавам на н9.но най ме вълнува еквилайзера на вградения плеър.благодаря на отзовалите се!!! поздрави на всички
-
Днес имах свободно време и ходих до handy питах за Н9, нямат идея кога ще се продава при тях, но разгледах Х7...не е лош с този 4 инчов амолед дисплей, и говорители от четерите края за чист звук.:)
Вградения плеър няма еквилайзер и е с същите функций като на н900 но това не би трябвало да те притеснява,за н900 изкараха няколко доста добри плеери с ЕК.Навигацията е много добра локализира те моментално и дори селата имат улици,за България е около 54мб има глас на Български.За батерията още немога да кажа но според мен с нормално натоварване би трябвало да изкара 2,5-3 дни.Камерата не може да се сравнява с н8,но снима по добре от примерно htc dezire hd,Samsung I8700 Omnia 7,с тях единствено имах достъп за сега.