N9
Re: Nokia N9
4.2GB са доста място за инсталиране на приложения. Имай предвид, че там се помещават само изпълнимите файлове, докато всички медиа файлове са в големия дял(~50GB). Та ако имаш една игра с размер 300МB, от нея само 400-500kB се помещават в ограничения дял. Останалото като звуци, филмчета, картинки и т.н. са в MyDocs. Или си представи набор речници с обем 4-5GB - от тях не повече от 200kB са разположени в ограниченото пространство. С "тук-таме някоя друга апликация" нямаш шанс да запълниш 4.2 GB бързо, да не кажа за целия живот на телефона. Иначе съм съгласен, че е можело да отделят повече, но САМО при версията 64GB, просто защото има много. Но да наричаш 4.2GB "прекалено малко" е несериозно. Много съврменни телефони имат по-малко вградена памет от това.
-
- Регистриран: 05 яну 2011, 17:04
В момента аз съм с 7.65/home partitions от тях свободни са ми 4gb и нещо ,не че изполвам всичко което съм исталирал но стига ти да инсталираш един дроид върху emmc и оттам да пробваш да да инсталираш някое и друго приложение и само наблюдавай как се стопява пространството,да не казвам да пробваш да инсталираш няколко игри за маемо а те са доста и почти всички поне аз ги намирам armel.deb file.някой приложения наистина заемат доста място.Отделно като си инсталираш dos box и вземеш че пробваш как зарежда windows 98 и изведнъж се оказва че свободно пространство няма.Решиш ли да запълниш паметта отделена за апликации, накрая го постигаш.Никога не ти достига свободно място,ако постоянно пробваш каквото ти предлага мрежата.
саита е супер ...... ама с тоз терминал .... :)
и имам вапрос ......... просто сега като се загледах виждам лека много лека колкото косъм розово/лилава/линия на десния краъ на проложенията забелязва се само на бял фон мисля че преди е нямаше или е била толкова незабележима че не сам я видял .... а може би е оптическа измам ?:) интересува ме на какво може да се дължи ако на някой му се е случвало ?
и имам вапрос ......... просто сега като се загледах виждам лека много лека колкото косъм розово/лилава/линия на десния краъ на проложенията забелязва се само на бял фон мисля че преди е нямаше или е била толкова незабележима че не сам я видял .... а може би е оптическа измам ?:) интересува ме на какво може да се дължи ако на някой му се е случвало ?
най-якият телефон на нокия досега, имах N8, но тази седмица сменям с този, невероятен е!!!
Току що се връщам от Вива, имах разни сметки за плащане и не съм вярвал че ще го кажа, но Н9 ме размаза като качество на изработка, дизайн и дисплей.Наистина съм впечатлен от устройството. Реагира мигновено на всяко докосване.Браво Нокиа. На черното бяло не мога да кажа.
От днес предлагат черната версия на 799 с 5лв. на месец абонамент за една година.
От днес предлагат черната версия на 799 с 5лв. на месец абонамент за една година.
na men mnogo mi haresa.az v4era sigo kupih i tovae 19 mi nokia i tazi moje bi e nai dobrata za sega.
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
[Quote]От днес предлагат черната версия на 799 с 5лв. на месец абонамент за една година. [/Quote]
Това е за 16GB,цената предполагам,а за 64GB,предлагат ли го?
Мен също този телефона мн ми харесва,мисля,че е страхотен тел. Единственото което не знам как ще свикна,е липсвата на хардуерна клавиатура. Но колегата @zet23,каза с виртуалната клавиатура била супер удобна за писане.
Това е за 16GB,цената предполагам,а за 64GB,предлагат ли го?
Мен също този телефона мн ми харесва,мисля,че е страхотен тел. Единственото което не знам как ще свикна,е липсвата на хардуерна клавиатура. Но колегата @zet23,каза с виртуалната клавиатура била супер удобна за писане.
Честно казано не съм питал коя версия е, но и аз мисля,че става въпрос за 16ГБ версия.Бях толкова впечатлен от материала на корпуса и дисплея /при все че в джоба ми има Super Amoled/ че това не попитах. Като цяло много стилен телефон и стои прекрасно в ръката.
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Официалне език на български няма.