N9
Re: Nokia N9
Opera имаше и преди, в "официалният" build излезнал вчера голямото допълнение е ориентацията на екрана, другото са малки фиксове. Лошото е, че за сега не се използва системната VKB и поради тази причина има само латиница за писане, а и клавиатурата не е толкова добра(за мен).
Flash умира, а и винаги съм бил против използването, ОСОБЕННО за мобилни устройства!
Но е хубаво, че доста компании отчетоха огромния интерес към N9.
Flash умира, а и винаги съм бил против използването, ОСОБЕННО за мобилни устройства!
Но е хубаво, че доста компании отчетоха огромния интерес към N9.
Здравейте, някой има ли идея тъпия GPS защо не ще да се върже (angry) държах го поне 50 минути и нищо, а в youtube има клипчета как едва ли не става за няколко секунди.Има ли някаква врътка или телефона е с проблем.
Пуснал/разрешил ли си интернет? Виж какви са ти настройките в 'GPS and positioning".
Ползвал съм много картите, в чужбна...никога не съм чакал повече от 30-40 секунди след отварянето на приложението.
Ползвал съм много картите, в чужбна...никога не съм чакал повече от 30-40 секунди след отварянето на приложението.
Винаги трябва да е активиран за да работи ли?горе като покаже че има спътник на картите намираме каде съм но на навигацията постоянно изписва looking GPS.И като му задам да ме закара на някакава адрес не навигира само показва пътя и толкова.Аз ли греша нещо или оригиналната програма е зле.И още един последен въпрос пише че трябва софтуер за радио приемник и предавател къде има такъв в този случай.Предварително ти благодаря, иначе тела е супер
Качил ли си карта?Мен ме намира за около 1 минута ofline, i za 5 sek online.За радио http://www.my-meego.com/software/applications.php?name=FM_Radio&fldAuto=1276&faq=2 ето линк.
Така момчета искам да ви попитам нещо важно понеже се бях спрял на galaxy s2 но ми каза че N9 е с малко по добра това така ли е и кои от 2та телефона бихте ми препорачали ... ???
Вземи си SGS II...N9 е по-добър само за хора, които знаят защо е по-добър....
N9 не е по-добър нито в хардуер, който е доста по-слаб от СГС2, нито в софтуер, МееГо е много добра ОС, но в момента "кусура" е, че е много непопулярна и не се правят достатъчно приложения за нея. Цената на N9 е мистерия за мен, хардуера е от средата на 2010г. и ОС е непопулярна, и това води до висока цена :S 600лв е максимума като цена за телефона :|
О да...наистина има изключително малко FART APPs - не съм видял нито едно за сега! :D Около N9 има такава общност от знаещи и можещи ентусиасти, че малко хора си представят за какво става въпрос. А и самата OS бидейки истинскки GNU Linux има вградени такива CLI инструменти, за които всички останали могат само да мечтаят. Разбира се, изискват се съответните познания за да можеш да оцениш(и ползваш) невероятната симбиоза на HW&OS&SW при N9.
Бих определил N9 като "Ескалибур" на смартфоните - уникално устройство за тези, които МОГАТ да го ползват. Така както и Ескалибур е бил само за този, който може да го развърти.
Бих определил N9 като "Ескалибур" на смартфоните - уникално устройство за тези, които МОГАТ да го ползват. Така както и Ескалибур е бил само за този, който може да го развърти.
За мен,това е най-стойностния коментар за възможностите на телефона!Беше чест,да прочета толкова точен анализ!(yes)