N9
Re: Nokia N9
наистина хубав дизайн, но забелязвам слабите хардуерни възможности. че може ли хардуерът да е същият като на н900 и стария ми самсунг (кортекс а8 с оверклок до 1гхз и същият графичен ускорител на 100мхз). само рам-а е повече. освен това тела ще бъде пуснат в продажба чак есента. наистина нокиа има върху какво да се замисли. както се писа липсва hdmi, usb otg... и запис на full hd 1080p. други производители още сега предлагат двуядрени процесори на 1,5гхз + 400мхз графични ускорители. незнам наистина с какво може да спечели потребителите този тел, който претендира да е от най-високия клас, а като се има предвид и ограниченият софтуер за меего и убийствено високата цена, на която ще излезе. .... незнам, но май само дизайна хваща окото. :|
[Quote]milen888:
Да си чул например Андроид собственик да си пусне песните от телефона през блутуут на аудио системата на колата? Щото това с една Нокиа Н95,дето не знам на колко години е вече,е ежедневие (yes)[/Quote]
Хахаха. Ти още ли мислиш, че не може :D:D:D
Хайде погледни на скрийншота каква опция имам във вградения плейър:
Да си чул например Андроид собственик да си пусне песните от телефона през блутуут на аудио системата на колата? Щото това с една Нокиа Н95,дето не знам на колко години е вече,е ежедневие (yes)[/Quote]
Хахаха. Ти още ли мислиш, че не може :D:D:D
Хайде погледни на скрийншота каква опция имам във вградения плейър:
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
За таба [i][B]share music via[/B][/i] ли говориш?
Не, за втория таб, където пише [B]Via Bluetooth[/B]
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Много интересни процеси протичат в нет-а след появата на Н9.(cyber)
Всички искат [B]MeeGo[/B]!:D(yes)
Всички искат [B]MeeGo[/B]!:D(yes)
Flash ще има, отказвам да вярвам, че платформата на интел за таблети ще бъде отрязана така.
Явно Стивън не успя да внуши на хората колко по - добър ще е wp7 и сега почти всички ограничени душици, които виждаха "оправянето" на Nokia с m$-ски боклук са или сменели песента или покрили.
Явно Стивън не успя да внуши на хората колко по - добър ще е wp7 и сега почти всички ограничени душици, които виждаха "оправянето" на Nokia с m$-ски боклук са или сменели песента или покрили.
[Quote]Всички искат MeeGo![/Quote]
Ами защо да не искаме? Лично аз никога не съм бил роб на марки(в техниката) и като има нещо интересно, което ми харесва, не се съобразявам с всеобщото мнение('щото тук Ноика е синоним на провал, за някой хора, които се определят чрез телефоните си и се радват, когато даден производител бележи големи пeчалби от надценки, които плащат същите въпросни потребители... go figure (whistle) ).
MeeGo изглежда атрактивна на първо четене и е нормално да буди такъв интерес. Аз лично се надявам Нокиа да НЕ зарежат проекта, а да зарежат бозата WP. Определено бих си купил телефона защото е интересен, но Нокиа трябва да го пуснат на атрактивна цена. Това условие е важно, при положение че хардуерът не е на най - високо ниво.
Ами защо да не искаме? Лично аз никога не съм бил роб на марки(в техниката) и като има нещо интересно, което ми харесва, не се съобразявам с всеобщото мнение('щото тук Ноика е синоним на провал, за някой хора, които се определят чрез телефоните си и се радват, когато даден производител бележи големи пeчалби от надценки, които плащат същите въпросни потребители... go figure (whistle) ).
MeeGo изглежда атрактивна на първо четене и е нормално да буди такъв интерес. Аз лично се надявам Нокиа да НЕ зарежат проекта, а да зарежат бозата WP. Определено бих си купил телефона защото е интересен, но Нокиа трябва да го пуснат на атрактивна цена. Това условие е важно, при положение че хардуерът не е на най - високо ниво.
meego работи с flash.
n9 използва meego harmattan, което е нещо като maemo 6 с api за meego. сигурен съм че и за него ще се появи.
n9 използва meego harmattan, което е нещо като maemo 6 с api за meego. сигурен съм че и за него ще се появи.
ето и мнението на служител в nokia на който илъп е пратил писмо относно meego. според него илъп не е бил наясно с положението около свършената работа и е бил подведен от някой от висшите мениджъри, който също не е знаел каква е работата.
http://felipec.wordpress.com/2011/06/21/my-disagreement-with-elop-on-meego/
http://felipec.wordpress.com/2011/06/21/my-disagreement-with-elop-on-meego/
Кога приблизително се очаква да го пуснат в продажба и на каква цена?
ОЛЕД екрана с pentile матрица ли ще бъде?
ОЛЕД екрана с pentile матрица ли ще бъде?