N90
Re: Nokia N90
Готино телефонче от класа.
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
само не знам какъв е смисъла да носиш камера по която могат да се провеждат телефонни разговори и ако случайно я изпуснеш при всекидневната употреба оптиката(парите ти) става на кристали. Ако някой го харесва го съветвам да си купи бормашина с телевизор и да ходи да пробива дупки и да гледа реклами
-
EBAHTI QKIA TELEFON!!
-
Ей бабо Пенке съмна са вече ма. Тея Motorola "кашоните" имат толкос модели с не 2, а 3 мегапикселови камери. Пак когато нокиа пуснат нещо напълно ново, а не гепсано и попреформено ми са обади.DefaultUser написа: ↑31 окт 2005, 19:28←20x ZOOOOOOOOOOM 2 mpx kamera, a kuv e toq deto mi govori za MOTOROLA "kashonite"
-
zna4i mom4eta telefona go imam ot mesec niaktyde i e perfekten pravi super iaki snimki i po iaki klipove zadaljitelno si vzemete po goliama karta 4e na men ne mi stiga pametta :)) mnoo fotografiram IrDA ne ti tria zashttoo v komplekta si vliza kabel za PoPport kym USB i si svaliash i si ka4vash Mp3-ki klipove i vsiakakvi izgyzici idealno se pobira i v Joba na dynkova riza dizaiana e kato poslednite modeli cifrovi videokameri na SONY zatova kogato se zavyrti displeya samo v tova polojenie se vkliu4va kamerata vse edno si s cifrova videokamera zvuka e perfekten e da vibracia niama no hmmm izviniavai MP3-kata si se 4uva idealno drugo kvo da vi kaja ako niakoi ima vyprosi za N90 molia pishete mi na mail-a shte vi otgovoria s udovolstvie N90 hmmm moje bi samo N91 moje da go zamesti :)) : [email protected] btw. az go kjupih za 1350 lv sys vsi4ko vkliu4eno kym komplekta
-
EGA TI SMOTANATA TUHLA.S NEQ MOGETE DA PODPIRATE KOLITE SI KOGATO NE VI BA4KA RU4NATADefaultUser написа: ↑05 сеп 2005, 14:02N90 e 3G,ama za sega, taka ili ina4e v Bulgaria ne ni trqbva telefon 3G.Oshte nqama UMTS.
-
- Регистриран: 12 ное 2005, 21:28
един от най-скъпите играчки на Нокиа , която е направо грозна тухла с 3 часа време на разговор !
Предпочитам P990 пред тази грозотия на Нокиа !!!!!!!!!!
Предпочитам P990 пред тази грозотия на Нокиа !!!!!!!!!!
-
edinstveno me pritesnqva 4e mn lesno 6te se s4upi taq optika...a vsi4ki znaim 4e GSM vinagi pada na zemqta
-
- Регистриран: 12 ное 2005, 21:28
Ако е толкова хубав защо батерията държи само 3 часа разговор ?????
За толкова много пари би трябвало да издържа много повече от 3 часа ( поне да беше 5 или 6 или 7 часа )
Това си е една играчка направена за богаташчета които нямат какво да си правят парите и се чудят какви ли не тухли да си вземат !!!!!
На P990 батерията издържа 9 часа разговор и е с много повече функции от този боклук !
Ако ти трябва чак 20 пъти zoom си го купи като толкова ти е харесало това боклуче !
Но с такъв zoom каква снимка ще направиш ? Има ли смисъл от 20 пъти увеличаване на снимката ?
Аз не намирам смисъла на това , ади 5 или 6 или 10 пъти zoom има за какво ( то дори това е много ) , но с 20 пъти какво има да гледаш ???????
Ако ти трябва много голям zoom си купи микроскоп да гледаш всяка една снимка на пикселчета !!!!!
Това е абсолютна безмислица и един от боклуците на нокиа , които се чудят с какво ли не да сложат на телефоните си защото с друго няма какво да ги модернизират !!!!
За толкова много пари би трябвало да издържа много повече от 3 часа ( поне да беше 5 или 6 или 7 часа )
Това си е една играчка направена за богаташчета които нямат какво да си правят парите и се чудят какви ли не тухли да си вземат !!!!!
На P990 батерията издържа 9 часа разговор и е с много повече функции от този боклук !
Ако ти трябва чак 20 пъти zoom си го купи като толкова ти е харесало това боклуче !
Но с такъв zoom каква снимка ще направиш ? Има ли смисъл от 20 пъти увеличаване на снимката ?
Аз не намирам смисъла на това , ади 5 или 6 или 10 пъти zoom има за какво ( то дори това е много ) , но с 20 пъти какво има да гледаш ???????
Ако ти трябва много голям zoom си купи микроскоп да гледаш всяка една снимка на пикселчета !!!!!
Това е абсолютна безмислица и един от боклуците на нокиа , които се чудят с какво ли не да сложат на телефоните си защото с друго няма какво да ги модернизират !!!!
-
Този "боклук" спечели наградата за мултимедиен телефон на EISA за 2005г.P990 е по-голям и с по-слаб дисплей.Няма какво да се лъжем-тъп си.DefaultUser написа: ↑13 дек 2005, 20:31Ако е толкова хубав защо батерията държи само 3 часа разговор ????? За толкова много пари би трябвало да издържа много повече от 3 часа ( поне да беше 5 или 6 или 7 часа ) Това си е една играчка направена за богаташчета които нямат какво да си правят парите и се чудят какви ли не тухли да си вземат !!!!! На P990 батерията издържа 9 часа разговор и е с много повече функции от този боклук ! Ако ти трябва чак 20 пъти zoom си го купи като толкова ти е харесало това боклуче ! Но с такъв zoom каква снимка ще направиш ? Има ли смисъл от 20 пъти увеличаване на снимката ? Аз не намирам смисъла на това , ади 5 или 6 или 10 пъти zoom има за какво ( то дори това е много ) , но с 20 пъти какво има да гледаш ??????? Ако ти трябва много голям zoom си купи микроскоп да гледаш всяка една снимка на пикселчета !!!!! Това е абсолютна безмислица и един от боклуците на нокиа , които се чудят с какво ли не да сложат на телефоните си защото с друго няма какво да ги модернизират !!!!