N90
Re: Nokia N90
Бих искал да попитам ако някой знае колко дни издържа батерията?
че то зависи как я ползваш,но общо взето не е от най-държеливите,никак даже.
s mnogo govorene 2 dni(taka mi darji na men) predi kato ne goverex ako ne snima6 4 dni
-
- Регистриран: 20 дек 2005, 21:03
bih iskal da popitam kamerata na toq tel. otstranili i mogat li da se pravat snimki v normalnata forma na telefona
ne mogat,no kato mi zabi 1 kamerata snima6e i na taka :)
Spored men tozi telefon e edin ot nai-dobreite za momenta! Poslednite modeli na SE prosto ne mogat da se merqt s nego!
"az_sum_avtora" ti da ne si lud be? Kak moje6 da nari4a6 tozai telefon tuhla? V sravnenie s tozi telefon p990 prili4a na basskasa! ti 4uva6 li se kvo govori6!Az po-grozni telefoni ot P-seriqta na SE ne sum vijdal prez jivota si!!!!!
Грозни, ама поне ВИБРАЦИЯ имат, и снимат по добре
Този телефон е супер грозен и нефункционален. Като изключим екстрите, самият телефон е куц от всякъде.
Имах нещастието да боравя с такъв и се чудех как може такава недомислица да чини толкова пари???
Че има сумати глезотии, това ОК, че снима добре ОК, обаче, че е тежък, неудобен за ползване, със тъпо и хаотично меню - това никой не може да го отрече.
Алипсата на тъчскрийн просто е учудваща.
За толкова пари предпочитам отделно тел. + Покет ПС, или тел. + цифров фотоапарат, или тел. + видеокамера.
Имах нещастието да боравя с такъв и се чудех как може такава недомислица да чини толкова пари???
Че има сумати глезотии, това ОК, че снима добре ОК, обаче, че е тежък, неудобен за ползване, със тъпо и хаотично меню - това никой не може да го отрече.
Алипсата на тъчскрийн просто е учудваща.
За толкова пари предпочитам отделно тел. + Покет ПС, или тел. + цифров фотоапарат, или тел. + видеокамера.