N900 или HTC Desire ПОМОГНЕТЕ!!!
-
- Регистриран: 14 май 2010, 23:50
Re: N900 или HTC Desire ПОМОГНЕТЕ!!!
Тъкмо бях твърдо обеден да си взема HTC това последното мнение пак наклони везните,единственото което ме кара все още да обмислям нокиата като вариант е клавиатурата,харесва ми,иначе се обедих,че не показват нещо ново и особенно...Иска ми се някой телефон с по добра камера и да записва видео с HD качество като Omnia HD,но предполагам че HTC-to е най-отдачния избор :)
Ако резиствиният екран, както и липсата на ОФИЦИАЛНИ бъдеще ъпдейти не те притесняват, взимай Н900 и ще видиш, че си направил правилен избор. Ще ти омръзне трудно, повярвай ми. Мултимедия, интернет, телефон, всичко си имаш.
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Взимай Desire!!! Няма какво да му се чудиш...ако не те притеснява факта - [Quote]Ако резиствиният екран, както и липсата на ОФИЦИАЛНИ бъдеще ъпдейти не те притесняват[/Quote] както казва keyone,тогава си вземи Н900.
Моят съвет е за Desire за следните причини: - Андроид (най-добрата мобилна операционна система на пазара) - Много игри и приложения - докосване на екрана (по-добър от резистивен) - Multitouch (щипка за отдалечаване) - (изглежда) - по-мощен хардуер (1GH процесор, 576mb RAM, др ...) - е нов и ще се актуализира в бъдеще.
Моят съвет е за Desire за следните причини: - Андроид (най-добрата мобилна операционна система на пазара) - Много игри и приложения - докосване на екрана (по-добър от резистивен) - Multitouch (щипка за отдалечаване) - (изглежда) - по-мощен хардуер (1GH процесор, 576mb RAM, др ...) - е нов и ще се актуализира в бъдеще.
-
Благодарен съм на всички,за мненията,някой може ли да каже нещо за самсунг Omnia HD спрямо тези два модела:|
Крайното решение е твое, но ако аз трябваше да избирам, дори самата политика на Нокиа би ме отказала. Притеснява ме, че тези хора или нямат никакъв роудмап, или е толкова гениално сложен, че никой не го разбира. Според мен едно хайенд устройство трябва на първо място да даде сигурност на притежателя си, че ще бъде на върха на технологиите (говоря за софтуер, хардуерът отдавна не ме вълнува). Nokia правят точно обратното - пускат нов телефон (N900) и малко по-късно обявяват, че Maemo се спира и се обединява с Moblin на Intel, за да се получи MeeGo. Дали обаче ще има официален ъпдейт до MeeGo, знае само шефът им. А, чакай, май те не знаят кой им е шеф в момента.
Затова си държа на iPhone-а - за една година "Стиф" Джобс ми гарантира един мейджър ъпдейт с над 100 нови функции и няколко малки, които най-често внасят подобрения по бързодействието.
Положението с Android също не е блестящо - получи се много голяма дивергенция на отделните версии, почти така, сякаш всяка от тях е отделна ОС. Продължават да излизат устройства с 1.6, старите такива може и да не се ъпдейтват, макар да са достатъчно производителни и т.н. Дори в момента да си купиш телефон с Eclair, не се знае дали ще можеш да качиш до Froyo. Ако някой ден си купя Android устройство, то 100% би било директно от кухнята, тоест на Google. Така шансът за добра софтуерна поддръжка е максимален. Затова аз бих избрал Nexus One пред Desire.
A, бтв, защо никой не намеси Incredible в играта? Според мен това е кралят на роботите. :)
Omnia HD изобщо го изключи от класацията. И не питай защо.
Затова си държа на iPhone-а - за една година "Стиф" Джобс ми гарантира един мейджър ъпдейт с над 100 нови функции и няколко малки, които най-често внасят подобрения по бързодействието.
Положението с Android също не е блестящо - получи се много голяма дивергенция на отделните версии, почти така, сякаш всяка от тях е отделна ОС. Продължават да излизат устройства с 1.6, старите такива може и да не се ъпдейтват, макар да са достатъчно производителни и т.н. Дори в момента да си купиш телефон с Eclair, не се знае дали ще можеш да качиш до Froyo. Ако някой ден си купя Android устройство, то 100% би било директно от кухнята, тоест на Google. Така шансът за добра софтуерна поддръжка е максимален. Затова аз бих избрал Nexus One пред Desire.
A, бтв, защо никой не намеси Incredible в играта? Според мен това е кралят на роботите. :)
Omnia HD изобщо го изключи от класацията. И не питай защо.
-
Ами обмислях варианта за Nexus one,но до колкото съм информиран няма разлики с Desire освен че desire има малко повече рам памет итам някакви минимални работи,ще се радвам ако ме светнеш по въпроса,виждам,че си много информиран и се радвам че отговарях в темата ми,и кои е този incredible,че очудващо не го знам :S
-
- Регистриран: 10 фев 2009, 21:56
До колкото знам Нексуса има някои проблеми,мутлтитъча му например (не знам дали все още го има проблема).Щом държиш на QWERTY-то вземи си Майлстойн,нокиата и хтц-то в едно :)
Droid Incredible=Nexus one=Desire - един телефон с дребни разлики за различни пазари
http://phones.verizonwireless.com/htc/incredible/
http://phones.verizonwireless.com/htc/incredible/
-
Някой може ли да ми каже до колко GB карта поддържа дизаиъра без да се променя плавността на работата му?Защото много ме притеснява тази работа с паметта,сравнение с нокиата е ужасно малко.
Мисля, че ще поеме 16GB. За 32GB не знам.