N900 или HTC Desire ПОМОГНЕТЕ!!!
Re: N900 или HTC Desire ПОМОГНЕТЕ!!!
[Quote]да се набутват за капацитивни дисплей с по 6 млн цвята, истината е резистивен с 3 хиляди цвята ;)[/Quote]
Не си ме разбрал правилно.
Не Нокиа, а в този сайт пише за броя на цветовете:
http://www.kaminata.net/topic-t24777.html
Иначе съм съгласен с теб - по-скъпи са телефоните на Нокиа спрямо останалите производители.
За качество на Нокиа телефоните - признавам единствено върховите телефони от Е серия и Н900 - за последния съм доволен от качеството на материалите и сглобката.
Но както знаеш - за всеки влак си има пътници. ;)
(beer)
Не си ме разбрал правилно.
Не Нокиа, а в този сайт пише за броя на цветовете:
http://www.kaminata.net/topic-t24777.html
Иначе съм съгласен с теб - по-скъпи са телефоните на Нокиа спрямо останалите производители.
За качество на Нокиа телефоните - признавам единствено върховите телефони от Е серия и Н900 - за последния съм доволен от качеството на материалите и сглобката.
Но както знаеш - за всеки влак си има пътници. ;)
(beer)
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
[Quote]За качество на Нокиа телефоните - признавам единствено върховите телефони от Е серия и Н900 - за последния съм доволен от качеството на материалите и сглобката.[/Quote]
Н82 също е много добър телефон. Като изключа Н900,мисля,че Н82-ката един от най-добрите модели на Нокия. Също така и от Е-серията има добри модели 52,55 и 72... общо взето четири,пет модела са добри.
Н82 също е много добър телефон. Като изключа Н900,мисля,че Н82-ката един от най-добрите модели на Нокия. Също така и от Е-серията има добри модели 52,55 и 72... общо взето четири,пет модела са добри.
Стига спор.
Ето шот от сайта на нокиа, който не вярва да си го отвори сам.
http://img294.imageshack.us/img294/6450/shot1jr.jpg
Поздрави.
Ето шот от сайта на нокиа, който не вярва да си го отвори сам.
http://img294.imageshack.us/img294/6450/shot1jr.jpg
Поздрави.
(yes)
Не съм работил с него, доверявам се на твоето мнение!;)
(beer)
Не съм работил с него, доверявам се на твоето мнение!;)
(beer)
-
(yes)
(beer)
(beer)
Интересно къде се изгуби човека, който започна тази тема?
Дали си купи вече телефон?
За мен едно не ми е ясно - за какво наистина ще ползва телефона - за работа, за мултимедия, игри или за друго?
Мисля, че трябваше да почне с тези въпроси......
Поздрави.
За мен едно не ми е ясно - за какво наистина ще ползва телефона - за работа, за мултимедия, игри или за друго?
Мисля, че трябваше да почне с тези въпроси......
Поздрави.
-
[Quote]Интересно къде се изгуби човека, който започна тази тема?
[/Quote]
Ха.. явно си е купил телефона... или може би още умува дали да е Н900 или Desire :|
[Quote]За мен едно не ми е ясно - за какво наистина ще ползва телефона - за работа, за мултимедия, игри или за друго? [/Quote]
За мен не е много наясно за какво му трябва.:)
jorjino
Твоето мнение като цяла какво е за Н900... смисъл кое смяташ,че му е плюс,и какво смяташ като минус в телефона.
Аз колебах дали да го купя него,но впоследствие си взех Desire.
[/Quote]
Ха.. явно си е купил телефона... или може би още умува дали да е Н900 или Desire :|
[Quote]За мен едно не ми е ясно - за какво наистина ще ползва телефона - за работа, за мултимедия, игри или за друго? [/Quote]
За мен не е много наясно за какво му трябва.:)
jorjino
Твоето мнение като цяла какво е за Н900... смисъл кое смяташ,че му е плюс,и какво смяташ като минус в телефона.
Аз колебах дали да го купя него,но впоследствие си взех Desire.
[Quote]Твоето мнение като цяла какво е за Н900... смисъл кое смяташ,че му е плюс,и какво смяташ като минус в телефона.[/Quote]
Ами като цяло съм доволен. Трябваше ми малко свикване с новата ОС, преди ползвах Симбиан. Подобна е логиката и на двете ОС, така че се справих за около 1 седмица.
Като +:
+ харесва ми логиката и идеята на менютата - всичко е лесно и логично и на достъпно място;
+ добра батерия - при моето използване държи между 2-3 дни;
+ дисплея е много добър и видим и вътре и вън;
+ камерата е супер - снимах на концерта на AC/DC и снимки и клипове - с много добро качество са, дори и звука е добър;
+ календар-а и офис приложенията за ОК, единствено още няма софт за правене на промени в офисните файлове;
+ с тъч-а се работи много приятно - няма и дума за сравнение с тъч-а на СониЕриксон Сатио например - там трябва да натиснеш силно дисплея, за да направиш нещо;
+ много добро и с възможност за допълване на информация меню Контакти;
+ Интернет Браузър - показва страниците по същия начин, както и настолното ми ПС;
+ възможност за "донастройване" на ОС както си поискаш - аз съм инсталирал програма, която подобрява работата на ядрото на ОС, която можеш да "овърклокваш" или "даунклокваш";
+ меню Контакти и Разговори можеш да оперираш с една ръка и в режим вертикален;
+ широкоектанния режим ( легнал) се оказа много удобен и лесен за използване;
+ добре се включва с блутут хендсфри-то на колата ми;
+ хардуерната и софтуерната клавиатура работят много добре;
Минуси -:
- ГПС - засега и ОВИ, и Сиджик нямат добра карта за БГ. Дано Гармин направят програма за Маемо/МееГо;
- няма гласово набиране, но пък хендсфри-то на колата ми има;
- менюто е на 2 секции - в следващия ъпдейт ще стане на една и ще е по-удобно;
- няма пълна интеграция с ОВИ Сюита или ПС Сюуита - работи се по въпроса;
- дисплея не е "ненадраскваем" - трябва протектор;
Ами май за това се сещам в момента.
А ти от Desire доволен ли си - направи му кратко ревю, като моето?
Поздрави.
Ами като цяло съм доволен. Трябваше ми малко свикване с новата ОС, преди ползвах Симбиан. Подобна е логиката и на двете ОС, така че се справих за около 1 седмица.
Като +:
+ харесва ми логиката и идеята на менютата - всичко е лесно и логично и на достъпно място;
+ добра батерия - при моето използване държи между 2-3 дни;
+ дисплея е много добър и видим и вътре и вън;
+ камерата е супер - снимах на концерта на AC/DC и снимки и клипове - с много добро качество са, дори и звука е добър;
+ календар-а и офис приложенията за ОК, единствено още няма софт за правене на промени в офисните файлове;
+ с тъч-а се работи много приятно - няма и дума за сравнение с тъч-а на СониЕриксон Сатио например - там трябва да натиснеш силно дисплея, за да направиш нещо;
+ много добро и с възможност за допълване на информация меню Контакти;
+ Интернет Браузър - показва страниците по същия начин, както и настолното ми ПС;
+ възможност за "донастройване" на ОС както си поискаш - аз съм инсталирал програма, която подобрява работата на ядрото на ОС, която можеш да "овърклокваш" или "даунклокваш";
+ меню Контакти и Разговори можеш да оперираш с една ръка и в режим вертикален;
+ широкоектанния режим ( легнал) се оказа много удобен и лесен за използване;
+ добре се включва с блутут хендсфри-то на колата ми;
+ хардуерната и софтуерната клавиатура работят много добре;
Минуси -:
- ГПС - засега и ОВИ, и Сиджик нямат добра карта за БГ. Дано Гармин направят програма за Маемо/МееГо;
- няма гласово набиране, но пък хендсфри-то на колата ми има;
- менюто е на 2 секции - в следващия ъпдейт ще стане на една и ще е по-удобно;
- няма пълна интеграция с ОВИ Сюита или ПС Сюуита - работи се по въпроса;
- дисплея не е "ненадраскваем" - трябва протектор;
Ами май за това се сещам в момента.
А ти от Desire доволен ли си - направи му кратко ревю, като моето?
Поздрави.
[Quote]За качество на Нокиа телефоните - признавам единствено върховите телефони от Е серия и Н900 - за последния съм доволен от качеството на материалите и сглобката.[/Quote]
Така е, даже дори и тези от Е-серията им са 3-4 модела(за N900 нямам идея, за 10 мин с него не мога да изразя мнение на потребител), всичко друго им е допотопно... те висок клас за мен нямат, може би в ниския и средния клас са добри, тоест за слушалки ги бива... другото като N96, N97 и други си е гавра с потребителите им (yes)
Така е, даже дори и тези от Е-серията им са 3-4 модела(за N900 нямам идея, за 10 мин с него не мога да изразя мнение на потребител), всичко друго им е допотопно... те висок клас за мен нямат, може би в ниския и средния клас са добри, тоест за слушалки ги бива... другото като N96, N97 и други си е гавра с потребителите им (yes)
-
- Регистриран: 14 май 2010, 23:50
Да много одбре ще е ако и ти направиш кракто ревю на дизаиър,направих своя избор и ще взема дизаиър тези дни,само въпроса с паметта ме притеснява но се надявам че няма да имам проблеми,а и ако някои може да каже няколко думи за invisible shield в тази тема,защото ми казаха,че е най-лошото което мога да направя за телефона си,но пък много държа да си запазя телефона като нов до сега не съм имал такъв,всеки път има драскотини.