N900 или HTC Desire ПОМОГНЕТЕ!!!
Re: N900 или HTC Desire ПОМОГНЕТЕ!!!
Ако не се лигавиш с телефона си, определено не ти трябва инвизибъл шилд. Ето, аз вече шест месеца карам с моят и няма и драскотина. Само една странна недомислица, коята смятам, че е проблем при производството, защото така и си го взех.
Аз ползвам invisible shield на моя Н900 и съм доволен.
Не намалява чувствителността на дисплея ( резистивен!!!!!!), само единствено има едно малко "гумено" чувство като натискаш по него. Ако свикнеш с това - няма да имаш проблеми. И много лесно се чисти от петна - това като допълнителен +.
Има бг сайт на продукта - виж в гугъл. Цените са по-високи, отколкото на другите протектори, но много добре залепва за дисплея - почти не се разбира, че има протектор.
Чакам ревюто на Дизайър-а. ;)
Поздрави.;)(yes)
Не намалява чувствителността на дисплея ( резистивен!!!!!!), само единствено има едно малко "гумено" чувство като натискаш по него. Ако свикнеш с това - няма да имаш проблеми. И много лесно се чисти от петна - това като допълнителен +.
Има бг сайт на продукта - виж в гугъл. Цените са по-високи, отколкото на другите протектори, но много добре залепва за дисплея - почти не се разбира, че има протектор.
Чакам ревюто на Дизайър-а. ;)
Поздрави.;)(yes)
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
[Quote]Чакам ревюто на Дизайър-а. ;)[/Quote]
Ето,въпреки,че аз го имам от 10 дни някъде,и още не съм му свикнал...,защото преди това съм имал телефони само със Симбиян. Може "SX_69" да направи по-подробно ревю.
Значи като за начало смятам,че има добър дисплей, на закрито образите са живи и цветовете са много наситени и четливи. За съжаление,на пряка слънчева светлина изложен е трудно четлив..,въпреки това не мисля,че това е болка за умиране.
Като плюсове мога да посоча следните работи: Работи много бързо,
големия екран го прави много удобен за сърфиране в Интернет,добре се чува при разговор. Също така дизайна ми допада..,вижда ме си доста здрав.
Като минуси мога да посоча: Слаба батерия и екрана на пряка слънчева светлина,не се вижда мн добре... Вътрешната памет ми се струва малко,но както чета при следващ ъпдейт и това нещо ще си дойде на мястото.
(yes)(beer)
Ето,въпреки,че аз го имам от 10 дни някъде,и още не съм му свикнал...,защото преди това съм имал телефони само със Симбиян. Може "SX_69" да направи по-подробно ревю.
Значи като за начало смятам,че има добър дисплей, на закрито образите са живи и цветовете са много наситени и четливи. За съжаление,на пряка слънчева светлина изложен е трудно четлив..,въпреки това не мисля,че това е болка за умиране.
Като плюсове мога да посоча следните работи: Работи много бързо,
големия екран го прави много удобен за сърфиране в Интернет,добре се чува при разговор. Също така дизайна ми допада..,вижда ме си доста здрав.
Като минуси мога да посоча: Слаба батерия и екрана на пряка слънчева светлина,не се вижда мн добре... Вътрешната памет ми се струва малко,но както чета при следващ ъпдейт и това нещо ще си дойде на мястото.
(yes)(beer)
[Quote]камерата е супер - снимах на концерта на AC/DC и снимки и клипове - с много добро качество са, дори и звука е добър;[/Quote]
Ще ъплоуднеш ли примери?
Ще ъплоуднеш ли примери?
-
- Регистриран: 21 авг 2004, 12:49
Да и на мен ми е интересно какво видео ще извади от концерт,защото там си е предизвикатевлство за камерите.
Кой е па тоя "SX_69" (woo) :D
[Quote]
Ще ъплоуднеш ли примери?[/Quote]
http://www.youtube.com/watch?v=yT6mMEgaFI8
Имайте предвид, че е снимано от доста голямо разстояние- на максимално приближение.
В момента няма "нощен режим" на камерата, единствено си поиграх с настройката за светлината.
Какво ви е мнението?
Поздрави.
Ще ъплоуднеш ли примери?[/Quote]
http://www.youtube.com/watch?v=yT6mMEgaFI8
Имайте предвид, че е снимано от доста голямо разстояние- на максимално приближение.
В момента няма "нощен режим" на камерата, единствено си поиграх с настройката за светлината.
Какво ви е мнението?
Поздрави.
[Quote]Кой е па тоя "SX_69" (woo) :D [/Quote]
ХАХАХАХА
Май липсват около 931 SX-а? :D
(beer)
ХАХАХАХА
Май липсват около 931 SX-а? :D
(beer)
Повече от идеално,за зум на макс и плюс това звука е идеален,казваш,че си го правил и без нощен режим,незнам какво да кажа освен супер,не си си дал парите на вятъра определено(yes)(yes)(yes),рядко се среща такава камера при телефон(yes)
оправдава предизвикателството да снимаш,концерт(изключително тежки и лоши условия)(yes)
оправдава предизвикателството да снимаш,концерт(изключително тежки и лоши условия)(yes)
Благодаря seagate.
(beer)(yes)
(beer)(yes)