N900
Re: Nokia N900
Това дали n900 ще се зарежда по два пъти на ден много си зависи от това колко работи човек с него и от оше други фактори. И се уточни под добър лаптоп какво точно имаш предвид , защото има лаптопи които струват по над 5000 лв , а батерията им държи не повече от час когато използват само батерията си , а пък и защо правиш сравнение между лаптоп и таблет(с gsm модул) немога да разбера.
Първо n900 е далеч по компактен и може да се носи в джоб , докато в джоб незнам как би побрал лаптоп.
Първо n900 е далеч по компактен и може да се носи в джоб , докато в джоб незнам как би побрал лаптоп.
-
- Регистриран: 08 сеп 2008, 13:03
Да на тази цена си заслужава всеки да пробва това устройство.Аз залагам големи надежди в този ''мутирал'' таблет :D и се надявам те да са оправдани.
Кога беше датата за продажба на този телефон, че вече нямам търпение да го видя.
И къде първо ще се почви :)
Ние от "напреднала" България кога ще го видим телефона по нашите "репове" :D
Ако искам по-бързичко да се сдобия с него от нета ли трябва да се купува ?
От нета принципно аксесоар бих купил, не "сериозно" устройство ;)
Купих N95-2 от М-тел и съм много доволен от апарата.
Откривам много разлики от тези които са с произход от Англия, та затова предпочитам от тука да го купя - от подобни вериги (coffee)
И къде първо ще се почви :)
Ние от "напреднала" България кога ще го видим телефона по нашите "репове" :D
Ако искам по-бързичко да се сдобия с него от нета ли трябва да се купува ?
От нета принципно аксесоар бих купил, не "сериозно" устройство ;)
Купих N95-2 от М-тел и съм много доволен от апарата.
Откривам много разлики от тези които са с произход от Англия, та затова предпочитам от тука да го купя - от подобни вериги (coffee)
-
Според мен ако искаш да го имаш този телефон скоро е по-добре да го купиш от някой интернет сайт .Аз лично ще чакам да се появи тук по магазините в USA,но винаги мога и от Ebay да го купя.
[Quote]@***HTC ToUCh PrO***:
"...но винаги мога и от Ebay да го купя. "[/Quote]
От Ebay ми се вижда не сериозно да го купя.
Ами гаранцията?
Това е много важно за мене.
Абе друго е когато се купи от оператор или верига, апарата ще е 10000% читъв ;)
"...но винаги мога и от Ebay да го купя. "[/Quote]
От Ebay ми се вижда не сериозно да го купя.
Ами гаранцията?
Това е много важно за мене.
Абе друго е когато се купи от оператор или верига, апарата ще е 10000% читъв ;)
Не се знае дали някой оператор ще го предложи виж новината - http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=13587
-
В Ebay има устройства които имат гаранция,а и това не е като да купиш апарат от някой си в борсата на Mobilebulgaria.В Ebay си има правила и ако не харесаш това което си купил можеш веднага да го върнеш до десет дена.Трудно ще те измамят в тази голяма борса,а и да го направят винаги можеш да говориш с Pay/Pal и да подадеш жалба чрез която до три дни ще ти върнат парите,а измамника ще го глобят - от 1500$ до 3000$ .На мен ми се случи един път (не искаше да ми изпрати телефонът който платих след което подадох жалба и още на следващият ден апарата беше при мен а търговеца ми се молеше по телефона да отхвърля обвиненията срещу него защото щяха да го дават под съд.
Гаранция има само ако се разплаща чрез PayPal и то не 100%.
-
Да така е,но голямата част от търговците приемат Pay/Pal така,че не виждам проблем в цялата работа.
[Quote]@***HTC ToUCh PrO***:
"Да така е,но голямата част от търговците приемат Pay/Pal така,че не виждам проблем в цялата работа."[/Quote]
За мен е сложно от там да купувам и (признавам си) съм малко раздвоен, относно мнението ви за Pay/Pal :S
Ако се реша да е от там, ще помагаш ;)
Сега забелязвам, че излиза конкурент на N900 и май по едно и също време ще се появят и двете http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=13611
Бях се решил на Android преди да научим за N900 и сега ....... много колебания се появяват :S
Motorola или N900 :S
Абе....., има още месец да се чудя :S докато поне едното се появи на пазара (beer)
"Да така е,но голямата част от търговците приемат Pay/Pal така,че не виждам проблем в цялата работа."[/Quote]
За мен е сложно от там да купувам и (признавам си) съм малко раздвоен, относно мнението ви за Pay/Pal :S
Ако се реша да е от там, ще помагаш ;)
Сега забелязвам, че излиза конкурент на N900 и май по едно и също време ще се появят и двете http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=13611
Бях се решил на Android преди да научим за N900 и сега ....... много колебания се появяват :S
Motorola или N900 :S
Абе....., има още месец да се чудя :S докато поне едното се появи на пазара (beer)